![]() |
|
| |||
| |||
| Bir antec 1200 durumda ve nasıl kontrol için ana yazılım üzerinden şasi fanlar bağlanma devam edeceğini merak ediyorum. Ben çünkü bu güç sadece molex kablolar olan bir adaptör ihtiyacı olacağını düşünüyorum. Eğer bu doğruysa, böyle bir adaptör nedir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer yazılım ne isterseniz yapmak için vardır bile emin değilim!
| |||
| |||
| Belki de benim yazı misunderstood. Sadece nasıl anakart bu kadar Benim anakart, ya da başkaları ile birlikte bir monitör ve kasa fanları kontrol sağlayan yazılım, kullanabileceğiniz şasi fanlar bağlanmak için anlamaya çalışıyorum. |
|
| |||
| |||
| Molex güç hatırlıyorum son için değil, bir ön bir artış veya fan hızını azaltmak dönüş üzerinde çok az nubs var mı nedir? Ben sadece hayranı anakartın bağlantılı düşünmek CPU Fan çok daha hızlı bir işlemci alır sıcak spini olabilir. |
|
| |||
| |||
| Ben ne gerek buldum, ama her hayranı için gerilim emin değilim. 3 pinli adaptör her 4 pinli molex 8 dolar (mobo üzerinde) değerinde bana artık ben bakabileceğiniz gibi görünmüyor sığmaktadır. |
|
| |||
| |||
| ve eğer eklemek kendi taraftarları 6, 7 var. Bu 48 dolar, en az, size ihtiyacımız yok özellikle de davanın bir kasırga eğer üst = P konulmaları gibi sesler muhtemelen gider, |
|
| |||
| |||
| Bu mobo (motheboard) için herhangi bir yazılım sadece fan hızını görmek için, onları ayarlamak değil sağlayacaktır. |
|
| |||
| |||
| Benim anakart (Asus P5Q Deluxe) ben onunla birlikte gelen yazılım ile kasa fan hızını değiştirebilirsiniz gösterir. Sonra sahip fanlar bağlı ya da bu, ben emin değil seçeneği arıza yapabilir. |
|
| |||
| |||
| Ben de bir ASUS mobo var. Gibi, bu değil fan hızını kontrol edebilirsiniz sırasında onunla birlikte yazılım geldi görünüyor. |
![]() |
|
| Bookmarks |