![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я Antec 1200 випадок, і я був цікаво, як я хотів би йти про підключення корпусу вентиляторів на материнській платі для контролю за допомогою програмного забезпечення. Я думаю, мені знадобиться адаптер, тому що вони просто роз'єми кабелю до влади. Якщо це правда, є такий адаптер? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я навіть не впевнений, що програма існує, щоб робити те, що ви хочете!
| |||
| |||
| Може бути, ви зрозуміли мою посаду. Я просто намагаюся зрозуміти, як поєднати корпусу вентиляторів моєї материнської плати, щоб я міг використовувати програмне забезпечення, що постачається з моєї материнської плати або інших, що дозволяє відстежувати і контролювати шасі уболівальників. |
|
| |||
| |||
| Molex для влади Наконец-то я пам'ятаю, Ви не маєте трохи nubs на передній панелі ви чергу, щоб збільшити або зменшити швидкість вентилятора? Я думаю, єдиний вентилятор, пов'язані з материнською платою є вентилятор, щоб він міг обертатися швидше, коли процесор нагрівається. |
|
| |||
| |||
| Мені здається, я знайшов те, що мені потрібно, але я не впевнений в напругу для кожного вентилятора. 8 баксів за кожен 4-контактний роз'єм для 3-контактний роз'єм адаптера (поміщається на Mobo) як видається, не варто мені тепер, коли я дивлюся на нього. |
|
| |||
| |||
| отримали свої 6 вентиляторів, 7, якщо ви додасте свій власний. Thats 48 баксів по крайней мере, ймовірно, за рахунок вам не потрібні, особливо після справи звучить як ураган, якщо розмістити їх всіх на вершині = P |
|
| |||
| |||
| Будь-яке програмне забезпечення для плат (motheboard) тільки дозволить вам побачити швидкість вентилятора, а не змінити їх. |
|
| |||
| |||
| Моя материнська плата (Asus P5Q Deluxe), показує, що я можу змінити швидкість вентилятора корпусу за допомогою програмного забезпечення він прийшов с. Це може блокування опції, як тільки воно пов'язане вентиляторами або щось, я не знаю. |
|
| |||
| |||
| Я також маю плат ASUS. Хоча програмне забезпечення, що постачається з Схоже, він може контролювати швидкість вентиляторів, вона не може. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблема в панель управління - Панель управління відкрита звичай | Violaferoz | Операційні системи Windows | 1 | 14 червня 2009 05:40 |
| Antec 1200 Case - Best Of 2008 | YRTNEG | Справа & блоки живлення | 2 | 13 квітня 2009 15:49 |
| Потрібна допомога при виборі справи! - Antec P180 Antec VS 900 VS CoolerMaster HAF RC-932 | xactly | Справа & блоки живлення | 15 | 22 березня 2009 23:20 |
| Краще шасі вентилятори я можу отримати! | Cew27 | Процесори, материнські плати RAM & | 23 | 12 квітня 2008 06:55 |
| Control Engineering Win2000/Remote управління комп'ютерами, Going Мережа | 597 | General Software чат | 1 | 28 листопада 2007 13:19 |
| Різьба Інструменти | |
| |