![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета Аз съм се чудех какво минимално пространство за топ 200 mm вентилатор да направи своята работа ефективно. Аз съм го по регулируеми рафтове в момента разликата между горната част на вентилатора и на следващия шелф по-горе е малко повече от 6 инча съм включена и снимка. Благодаря предварително момчета Джак |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей Джак. По принцип, доколкото фен скара област не се покрива ще се оправи.
|
| |||
| |||
| Благодаря Алекс пич, ако имате минутка съм отчаян за помощ, свързваща нагоре http://www.thecomputerforums.co.uk/f...ting-up-10464/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Използвах този случай и от снимката си, че amout на пространство трябва да бъде достатъчно.
| |||
| |||
| 6 инча е добро, но за фен такъв размер, че искате да препоръчате пропастта същия размер като фен на ширина. Значи вие сте гледам на около 8/9 инча за по-добра ефективност. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Имате нужда от помощ Избор дело! - ANTEC P180 срещу ANTEC 900 срещу CoolerMaster HAF RC-932 | xactly | Случаи & Power Доставки | 15 | 22 Март 2009 23:20 |
| CM 590 срещу CM 690 срещу 300 ANTEC | icu222much | Случаи & Power Доставки | 1 | 16-то Aug 2008 05:51 |
| ANTEC Sonata II | curlykale | Случаи & Power Доставки | 5 | 3 април 2008 16:17 |
| ANTEC 900 Дело | Gazmondo | CJ Used Пазар | 6 | 1-во Апр 2008 05:06 |
| Деветстотин и ZM-MFC2 | Paraord78 | Случаи & Power Доставки | 1 | 18 Дек 2007 07:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |