![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci Já jsem přemýšlela, co je minimální prostor pro horní 200mm ventilátor dělat svou práci vykonávat efektivně. Já jsem si to na nastavitelné regály v okamžiku, kdy rozdíl mezi horní straně ventilátoru a další šelfem výše je o něco více než 6 palců jsem zahrnuty fotografie. Thanks in advance kluci Jack |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Jacku. V podstatě tak dlouho, dokud se ventilátor gril plochy není zahrnuta budete v pohodě.
|
| |||
| |||
| díky alex mate, pokud máte chvilku jsem zoufalá pro pomoc připojení až http://www.thecomputerforums.co.uk/f...ting-up-10464/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Použil jsem, že věci a od svého obrazu, aby činit prostoru by mělo být dost.
| |||
| |||
| 6 palců je dobré, ale pro fanouška, že velikost bych doporučit nějaký rozdíl stejnou velikost jako fanoušek na šířku. Takže jste asi na 8-9 cm pro lepší účinnost. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Need Help Výběr věc! - Antec P180 vs Antec 900 vs CoolerMaster HAF RC-932 | xactly | Případy & Napájecí zdroje | 15 | 22. března 2009 23:20 |
| CM 590 CM 690 vs 300 vs Antec | icu222much | Případy & Napájecí zdroje | 1 | 16. srpna 2008 05:51 |
| Antec Sonata II | curlykale | Případy & Napájecí zdroje | 5 | 3. duben 2008 16:17 |
| Antec Case 900 | Gazmondo | CJ Used Marketplace | 6 | 1. dubna 2008 05:06 |
| Devítistého ZM-MFC2 | Paraord78 | Případy & Napájecí zdroje | 1 | 18. prosinec 2007 07:27 |
| Thread Nástroje | |
| |