![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά Αναρωτιέμαι ποιο είναι το ελάχιστο χώρο για την κορυφή 200 χιλιοστά ανεμιστήρα για να κάνει τη δουλειά της αποτελεσματικά. Είμαι έχουν ρυθμιζόμενα ράφια για αυτό αυτή τη στιγμή το χάσμα μεταξύ της κορυφής του ανεμιστήρα και την επόμενη πάνω ράφι είναι λίγο πάνω από 6 ίντσες έχω περιληφθεί μια φωτογραφία. ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά Jack |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου Τζακ. Βασικά, εφόσον το fan grill τομέα δεν καλύπτεται θα σας προστίμου.
|
| |||
| |||
| thanks alex mate, αν έχετε ένα λεπτό Είμαι απελπισμένος κάποια βοήθεια για τη σύνδεση των http://www.thecomputerforums.co.uk/f...ting-up-10464/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χρησιμοποίησα αυτή την περίπτωση και από την εικόνα σας που amout του διαστήματος θα πρέπει να είναι άφθονο.
| |||
| |||
| 6 ίντσες είναι καλή, αλλά για έναν ανεμιστήρα με αυτό το μέγεθος, θα ήθελα να συστήσει ένα κενό το ίδιο μέγεθος με τον ανεμιστήρα του πλάτους της. Έτσι ψάχνετε σε περίπου 8-9 εκατοστά για καλύτερη απόδοση. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια Επιλέγοντας υπόθεση! - Antec P180 Antec vs 900 vs ΠΑ CoolerMaster RC-932 | xactly | Θήκες & Τροφοδοτικά | 15 | 22 Μαρ 2009 23:20 |
| CM 590 vs CM 690 vs Antec 300 | icu222much | Θήκες & Τροφοδοτικά | 1 | 16 Αυγ 2008 05:51 |
| Antec Sonata II | curlykale | Θήκες & Τροφοδοτικά | 5 | 3 Απρ 2008 16:17 |
| Antec 900 Case | Gazmondo | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 6 | 1 Απρ 2008 05:06 |
| Εννιακόσιοι ZM-MFC2 | Paraord78 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 1 | 18 Δεκ. 2007 07:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |