![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки Ја сам питајући се што је минимални простор за топ 200мм вентилатор да раде свој посао ефикасно. Ја сам га на подесиве полице у тренутку јаз између врха вентилатора и следећи полици изнад је мало изнад 6 инча сам укључене фотографију. Тханкс ин адванце момци Јацк |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хи Јацк. Углавном док фан Грилл подручје није покривено ћете бити у реду.
|
| |||
| |||
| хвала алекс мате ако имате минуту сам очајан за помоћ цоннецтинг уп хттп://ууу.тхецомпутерфорумс.цо.ук/ф...тинг-уп-10464/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Користио сам тај случај и са своју слику да амоут простора треба бити довољно.
| |||
| |||
| 6 инча је добро, али као навијач који величина, ја бих препоручити јаз исте величине као фан'с ширине. Тако сте у потрази на око 8-9 цм за бољу ефикасност. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Неед Хелп Одабир Цасе! - Антец П180 вс Антец 900 вс ЦоолерМастер ХАФ РЦ-932 | ксацтлы | Цасес & Поуер Супплиес | 15 | 22 март 2009 23:20 |
| ЦМ 590 вс ЦМ 690 вс Антец 300 | ицу222муцх | Цасес & Поуер Супплиес | 1 | 16 аугуст 2008 05:51 |
| Антец Соната ИИ | цурлыкале | Цасес & Поуер Супплиес | 5 | 3 април 2008 16:17 |
| Антец 900 Цасе | Газмондо | ЦЈ Усед Маркетплаце | 6 | 1 април 2008 05:06 |
| Девет стотина и ЗМ-МФЦ2 | Параорд78 | Цасес & Поуер Супплиес | 1 | 18 децембар 2007 07:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |