![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами щях да получавам Enermax Galaxy 850 или 1000, но аз видях пират, а сега съм се чудех дали да отида за това вместо това. Значи това, което съм искал да знам, е Някой има всякаква информация относно този PSU? е то става ли за гледане? Баща ми и по-големи брат са двамата имаме корсар PSU на въпреки това те не са толкова високи, захранва (едно 640W и едно 420W или около тези стойности) без проблеми, но тези, компютрите не са високи крайни компютърни системи, като моя, ще бъде.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зависи от цената. Корсар прави добра PSUs.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цената е около £ 145 |
|
| |||
| |||
| Това изглежда малко висока. Ако е по-ниско от това, което можете да получите другаде все пак, отидете на нея.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Ами на enermax 850 е около тази цена, затова си помислих, че е доста евтино в действителност |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Същата мощност Enermax определено повече.
| |||
| |||
| ОК, аз мисля, че ще отидат за това после |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 6GB Corsair Dominator GT Kit | rayy | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 6-ти Октомври, 2009 09:11 |
| Корсар Dominator памет? | ТБВ | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 29 ноември 2008 11:32 |
| Корсар DHX обувка проблем | 250rod120 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 14 Jan 2008 23:11 |
| Пират или OCZ | Гръмовержец | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 8 Декември 2007 10:41 |
| Пират или OCZ памет? | skinnyman9000 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 10 Авг 2007 06:26 |
| Нишка Инструменти | |
| |