![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak jsem šel získat Enermax Galaxy 850 nebo 1000W, ale viděl jsem Corsair, a hned jsem si, když jsem měla jít na které místo. Takže, co bych chtěl vědět, je to někdo má jakékoli informace o tomto PSU? je to nějaký dobrý? Můj otec a starší bratr se oba dostali PSU Corsair to však nejsou tak vysoké napájen (jeden 640W a 420W nebo okolo těchto hodnot) bez problémů, ale ty jsou počítače není high-end počítačových systémů, jako jsou důlní bude.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Záleží na ceně. Corsair dělá dobré PSUs.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cena je cca 145 liber |
|
| |||
| |||
| To se zdá trochu vysoká. Pokud je nižší, než kolik můžete získat jinde, když jdou na to.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| I enermax 850 je asi, že cena, tak jsem myslela, že to byl vlastně docela levné |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stejným příkonem Enermax je určitě více.
| |||
| |||
| OK, myslím, že půjdu za které pak |