![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Και επρόκειτο να πάρετε μια Enermax Galaxy 850 ή 1000W, αλλά είδα το Corsair, και τώρα είμαι αναρωτιούνται αν θα πρέπει να πάμε για το αντί. Λοιπόν, τι θα ήθελα να μάθω, είναι να κάνει κανείς οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτό το PSU; είναι ένα αγαθό; Ο μπαμπάς μου και οι δύο μεγάλα αδελφός έχεις Corsair PSU της ωστόσο δεν είναι τόσο υψηλό που κινούνται (ένα 640W και ένα 420W ή γύρω από αυτές τις αξίες) χωρίς προβλήματα, αλλά οι υπολογιστές δεν είναι υψηλής ποιότητας συστήματα υπολογιστών, όπως η δική μου θα είναι.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εξαρτάται από την τιμή. Corsair PSUs κάνει καλό.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Η τιμή είναι περίπου £ 145 |
|
| |||
| |||
| Αυτό φαίνεται να είναι κάπως μεγάλη. Εάν είναι χαμηλότερο από ό, τι μπορείτε να βρείτε αλλού, όμως, πάμε για αυτό.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν η enermax είναι περίπου 850 την τιμή αυτή, λοιπόν, ότι ήταν πράγματι πολύ φτηνή |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η ίδια ισχύ που είναι σίγουρα πιο Enermax.
| |||
| |||
| ok, νομίζω πως θα πάμε για το τότε |