![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa sam bio idući u dobiti Enermax GALAXY 850 ili 1000W, ali sam vidio u gusarski brod, a sada sam zadivljen, ako bih trebao ići na taj umjesto. Pa što da mi je znati, je li bilo tko imati bilo kakve informacije o ovom PSU? je to bilo koji dobar? Moj tata i stariji brat imaju oba je dobio gusar PSU's no one nisu kao visoki powered (jedan i jedan 640W ili 420W oko tih vrijednosti) bez problema, ali oni nisu visoke računala kraj računalnim sustavima kao što će biti od mina.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovisi o cijeni. Gusarski brod čini dobru PSUs.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cijena je oko £ 145 |
|
| |||
| |||
| To se čini malo visoka. Ako je niže nego što možete dobiti drugdje ipak, ide za njega.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Pa je enermax 850 o tome je cijena, pa sam mislio to je bio prilično jeftine stvari |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Isti snagom Enermax definitivno više.
| |||
| |||
| ok, mislim da ću ići na to onda |