![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na aš buvau ketinate gauti Enermax galaktika 850 ar 1000W, bet aš pamačiau, Corsair, o dabar man įdomu, jei turėčiau eiti, kad ne. Taigi, ką aš norėčiau žinoti, tai nėra kas nors turi informacijos apie šį PSU informacijos? tai koks geras? Mano tėvas ir vyresnysis brolis abu gavo Corsair PSU's tačiau jos nėra tokios didelio galingumo (vienas 640W ir 420W arba viena aplink šias vertes), be problemų, bet tie kompiuteriai nėra aukščiausios klasės kompiuterių sistemose, pavyzdžiui, mano bus.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Priklauso nuo kainos. Corsair daro gera PSUs.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Kaina apie 145 £ |
|
| |||
| |||
| Tai atrodo šiek tiek aukštas. Jei jis mažesnis nei tai, ką galite gauti nors kitur, go for it.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Na enermax 850 yra maždaug ta kaina, taigi aš maniau jis buvo gana pigūs iš tikrųjų |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pačią galią Enermax yra neabejotinai daugiau.
| |||
| |||
| Gerai, manau, bus tai tada |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| 6 GB Corsair Dominator GT Kit | rayy | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 6 spalis 2009 09:11 |
| Corsair Dominator atminties? | PKR | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | Lapkritis 29, 2008 11:32 |
| Corsair DHX boot problemos | 250rod120 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 14 sausis 2008 23:11 |
| Corsair ar OCZ | Perkūnas | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 8 gruodis 2007 10:41 |
| Corsair ar OCZ atminties? | skinnyman9000 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Rugpjūtis 10, 2007 06:26 |
| Temos įrankiai | |
| |