![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu man gatavojas saņemt Enermax Galaxy 850 vai 1000W, bet es redzēju, Corsair, un tagad es esmu jautājums, ja man vajadzētu iet uz to. Tātad, ko es gribētu zināt, ir tas kāds ir kāda informācija par šo PSU? Vai ir kādas labas? Mans tētis un vecāks brālis, abi ieguvuši Corsair PSU's tomēr tie nav tik lieli barošanu (vienu 640W un vienu 420W vai ap šīm vērtībām) bez problēmām, bet šie datori nav augstākās klases datoru sistēmām, piemēram, mans būs.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atkarīgs no cenas. Corsair veido labu PSUs.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cena ir apmēram £ 145 |
|
| |||
| |||
| Tas šķiet nedaudz augsta. Ja tas ir zemāks nekā tas, ko jūs varat saņemt citur, lai gan, iet par to.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Nu enermax 850 ir par cenu, tāpēc es domāju, tas ir diezgan lēts faktiski |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pati jauda vatos Enermax noteikti ir vairāk.
| |||
| |||
| ok, es domāju, es iet ka tad |