![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine am fost mergi la a lua un Enermax galaxie 850 sau 1000W, dar l-am văzut de pirat, iar acum am întrebam dacă eu trebuie să plec pentru că în loc. Deci, ce aş dori să ştiu, nu este oricine are orice informaţii despre acest PSU? e bun de ceva? Tatăl meu frate mai în vârstă şi-au luat ambele pirat PSU's Cu toate acestea, ele nu sunt la fel de mare putere (un 640W şi 420W sau un jurul acestor valori), fără probleme, dar nu sunt cele de calculatoare de înaltă scop sistemele de calcul ca a mea va fi.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Depinde de pret. Pirat face bine PSUs.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Pretul este de aproximativ 145 £ |
|
| |||
| |||
| Asta pare un pic cam mare. Daca este mai mic decât ceea ce se poate obţine în altă parte, deşi, du-te pentru el.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Ei bine de enermax 850 despre faptul că este preţul, aşa că am crezut ca a fost destul de ieftin de fapt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În aceeaşi wattage Enermax este cu siguranta mai mult.
| |||
| |||
| ok, cred că va merge pentru ca apoi |
![]() |
|
| Marcaje |