![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak jsem šel získať Enermax Galaxy 850 alebo 1000W, ale videl som Corsair, a hneď som si, keď som mala ísť na ktoré miesto. Takže, čo by som chcel vedieť, je to niekto má akékoľvek informácie o tomto PSU? je to nejaký dobrý? Môj otec a starší brat sa obaja dostali PSU Corsair to však nie sú tak vysoké napájaný (jeden 640W a 420W alebo okolo týchto hodnôt) bez problémov, ale tie sú počítače nie je high-end počítačových systémov, ako sú banské bude.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Záleží na cene. Corsair robí dobré PSUs.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cena je cca 145 libier |
|
| |||
| |||
| To sa zdá trochu vysoká. Ak je nižšia, než koľko môžete získať inde, keď idú na to.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| I enermax 850 je asi, že cena, tak som myslela, že to bol vlastne docela lacné |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rovnakým príkonom Enermax je určite viac.
| |||
| |||
| OK, myslím, že pôjdem za ktoré potom |