![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па сам био лијегање добити Енермакс ГАЛАКСЫ 850 или 1000У, али сам видео у гусарски брод, а сада сам задивљен, ако бих требао ићи на тај уместо. Па шта да ми је знати, да ли је било ко да има било какве информације о овом псу? је то било који добар? Мој тата и старији брат имају оба је добио гусар псу'с но оне нису као високи поуеред (један и један 640У или 420У око тих вредности) без проблема, али они нису високе рачунара крај рачунарским системима као што ће бити од мина.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зависи о цени. Гусарски брод чини добру ПСУс.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цена је око 145 £ |
|
| |||
| |||
| То се чини мало висока. Ако је ниже него што можете добити другде ипак, иде за њега.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Па је енермакс 850 о томе је цена, па сам мислио то је био прилично јефтине ствари |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Исти снагом Енермакс дефинитивно више.
| |||
| |||
| ок, мислим да ћу ићи на то онда |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| 6ГБ Гусар Комплет Доминатор ГТ | раыы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 6. Окт 2009 09:11 |
| Гусар ДОМИНАТОР меморије? | ПСР | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 29 новембар 2008 11:32 |
| Гусар ДХКС боот проблем | 250род120 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 14 јануар 2008 23:11 |
| Гусар или ОЦЗ | Громовник | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 8 децембар 2007 10:41 |
| Гусар или ОЦЗ меморије? | скинныман9000 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 10 аугуст 2007 06:26 |
| Тхреад Тоолс | |
| |