![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну я збираюся отримати галактики Enermax 850 або 1000W, але я бачив, Corsair, а зараз мені цікаво, якщо я повинен йти для цього замість. І ось що я хотів би знати, чи є кого-небудь є інформація про це БП? Чи варто добре? Мій батько і старший брат обидва отримали БП Corsair's проте вони не є настільки значними повноваженнями (один 640W і 420W одного або навколо цих цінностей) без проблем, але ці комп'ютери не є високими комп'ютерними системами кінця, як у мене буде.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Залежить від ціни. Corsair робить хороші блоки живлення.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ціна становить близько £ 145 |
|
| |||
| |||
| Це здається трохи високим. Якщо вона нижче, ніж ви можете отримати в іншому місці, хоча йти на це.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Ну Microsoft X-Box 850, що складає близько ціною, так що я подумав, що це цілком реально дешево |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Enermax ж потужності, безумовно, більше.
| |||
| |||
| ОК, я думаю, підуть на те, що |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Corsair Dominator 6GB GT Kit | rayy | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 6 жовтня 2009 09:11 |
| Corsair Dominator пам'яті? | PSR | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 29 листопада 2008 11:32 |
| Corsair DHX завантаження проблема | 250rod120 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 14 січня 2008 23:11 |
| Corsair і OCZ | Громовержець | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 8 грудня 2007 10:41 |
| Corsair і OCZ пам'ять? | skinnyman9000 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 10 серпня 2007 06:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |