μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

Atrix-AT9006 υπόθεση δεν μπορεί να φτάσει έως Εμφάνιση Fan rpm

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19η Ιουν. 2009, 12:26
Μέλος Ομάδα

Default Atrix-AT9006 υπόθεση δεν μπορεί να φτάσει έως Εμφάνιση Fan rpm

Γεια σου, έχω την Atrix-AT9006 περίπτωση αλλά δεν έχουν βρει τρόπους για να πάρετε την οθόνη για να δείτε τα fan RPM. Η θερμοκρασία μόνιτορ ήταν πολύ εύκολο να δημιουργηθεί, όμως εγώ είδους κατάλαβα ότι πρέπει να υπάρχει κάποια βιογραφικά του φορτίου που πρέπει να γίνουν ή ίσως είμαι λάθος. Τέλος πάντων όλα συμβουλές ή εμπειρίες εκτιμηθεί. Cheers και πάλι παιδιά.
Old 19η Ιουν. 2009, 14:34
Μέλος Ομάδα

Default Atrix-AT9006 υπόθεση δεν μπορεί να φτάσει έως Εμφάνιση Fan rpm

βρεθεί 3-4 pin σύνδεσμοι από την περίπτωση προβολής για cpu, gpu και sys ανεμιστήρα αλλά μπορεί μόνο να βρει sys fan header για m / χαρτόνι. Συνδεθείτε sys fan header, αλλά ακόμη δεν απεικόνιση για την υπόθεση. Πού είμαι πάει καλά;
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Περίεργο Nav απεικόνιση του IE jonkon2 Web Design, Hosting & SEO 0 18 Ιουν 2009 18:12
Εμφάνιση FPS icu222much PC & Console Gaming 3 8ο Σεπ 2008 11:26
Βοήθεια απεικόνιση κατάψυξη tublecain Γενική Συζήτηση Hardware 9 15 Αυγ 2008 14:53
Μεγάλη Οθόνη SirStukings Κάρτες Γραφικών & Monitors 4 13 Νοε 2007 09:34
Προβλήματα οθόνης Exsalisis Κάρτες Γραφικών & Monitors 6 18 Ιουλ 2007 15:07
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.