![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, imam Atrix-AT9006 slučaju ali još nisam doznao kako doći na ekranu pokazati fan RPM. The temp monitori su dovoljno jednostavne za postavljanje, ali kakve sam shvatio da mora biti neki bios plesti da se uradi ili možda sam u krivu. Inače sve savjete ili iskustva poštovati. Klicati opet fellas. |
|
| |||
| |||
| pronađeno 3-4 pin konektora od slučaja prikaz za CPU, GPU i sys fan ali može pronaći samo sys fan header na m / odbora. Connected sys fan header gore, ali i dalje ne prikazuju na slučaju. Gdje sam odlazeći izvrnut? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Weird Nav prikaz u IE | jonkon2 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 0 | 18. lipnja 2009 18:12 |
| FPS Zaslon | icu222much | PC & konzole Igre | 3 | 8. Sep 2008 11:26 |
| Pomoć za prikaz zamrzavanje | tublecain | General Hardware Chat | 9 | 15. kolovoz 2008 14:53 |
| Big Zaslon | SirStukings | Graphics Cards & Monitors | 4 | 13. studeni 2007 09:34 |
| Display Problemi | Exsalisis | Graphics Cards & Monitors | 6 | 18. srpnja 2007 15:07 |
| Thread Tools | |
| |