![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| позволява видите снимки на всички случаи притежавате / видял прочетете за др след това и решава най-добре в.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз бях направи няколко изгражда в Lian-Ли и аз се радвате на работата им.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spot, каква е предната част на този случай изглежда? Защото тя изглежда доста добре, и на цена маркер изглежда, че следва да бъде доста добре, щях да получавам ANTEC 900 случая, но след като това може да се види дали не мога aford допълнителните за него.
| |||
| |||
| Има много снимки и анализ на http://www.xcase.co.uk/p/458375/lian...deo-ready.html Той е впечатлен мен. |
|
| |||
| |||
![]() Изглежда доста готин на мен ^ _ ^ |
|
| |||
| |||
| Аз не rearly като гледам по това дело |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това Ли е един дяволски скъпо случай!
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Аз не знам, вие сте длъжни да изградят нещо доста изключващ еднократните грандиозно в нея и съм похарчени толкова много за охлаждането, преди сега, ако сте включили безшумен PSU. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Първи случай ъпгрейд беше thermaltake сопран: ![]() Но това е твърде малка за X1950XT, така че трябваше да ъпгрейд ... ANTEC до 900: ![]() Не ме впечатли изобщо. Реши да се реализирам печалба от това и да получите този звяр: ![]() Но тъй като тя стои съм се отървем от този също, както аз искам нещо по-малки и по-привлекателна за да седне на бюрото ми, така че това е една Аз съм след: ![]() Не съм сигурен, на която цвят, ще бъде сребърна, и да запази cian нажеженост към него, или евентуално да го лилаво, но аз мисля, че съм ще остана с традиционното черно, добави някои червени нажеженост към вътрешността (което ще съвпадне Ми mobo) и замени сини LED на предния с червена един.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Колко са мисленето на продажба, че coolermaster случаят? и какво за охлаждането подобни на нея?