![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| umožňuje vidět fotky každém případě vlastníte / viděli asi číst atd. a pak rozhodne o nejlepším.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem udělal několik staví v Lian-Li se mi líbí a jejich použití.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spot, co je vpředu takovém případě vypadat? Protože to vypadá docela dobře, a na cenu vypadá, že by mělo být dost dobrý, jsem se dostat ANTEC 900 případu, ale po shlédnutí tohoto jsem mohl vidět, jestli můžu aford extra pro něj.
| |||
| |||
| Je tu spousta fotografií a analýzy http://www.xcase.co.uk/p/458375/lian...deo-ready.html Je to mě zapůsobilo. |
|
| |||
| |||
![]() Zdá se mi docela cool ^ _ ^ |
|
| |||
| |||
| Nemám rád rearly vzhledu tomto případě |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Li, který je jedním z pekla drahé věci!
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Já nevím, jste povinni stavět něco docela jedno-vypnuto velkolepé v něm a jsem strávil daleko, že na chlazení než nyní, pokud zahrnuje němé PSU. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| První případ byl upgrade thermaltake soprano: ![]() Ale bylo příliš malé pro X1950XT, tak musel upgrade ... K Antec 900: ![]() Což mě dojem na všechny. Rozhodla v hotovosti a na které si to bestie: ![]() Ale stojí za to se mi zbavit, že když jsem si něco málo menší a atraktivnější sedět na mém stole, takže to je ten jsem po: ![]() Nejste si jisti, na které barvě, se bude stříbro a udržet cian záře na to, nebo možná naopak fialové, ale myslím, že budu se držet s tradiční černá, červená záře přidat do vnitřku (který bude odpovídat moje mobo) a nahradit je modrá LED dioda na předním díle s červeným jedna.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak moc se uvažuje o prodeji, které coolermaster případ? a co je pro chlazení, jako na to?