![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ας δούμε pics κάθε περίπτωση τη δική σας / είδαμε διαβάσετε για κ.λπ. και στη συνέχεια να αποφασίσει για το καλύτερο.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω κάνει αρκετές στηρίζεται σε Lian-Li και απολαμβάνω τη χρήση τους.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spot, τι υπάρχει μπροστά από την υπόθεση ότι μοιάζουν; Αιτία φαίνεται αρκετά καλό, και με βάση την τιμή που μοιάζει ετικέτας πρέπει να είναι αρκετά καλή, εγώ θα πάρετε μια Antec 900 περίπτωση, αλλά αφού είδε αυτό θα ήθελα να δω αν μπορώ να το επιπλέον aford για αυτό.
| |||
| |||
| Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες και την ανάλυση σχετικά με http://www.xcase.co.uk/p/458375/lian...deo-ready.html Είναι εντυπωσίασε. |
|
| |||
| |||
![]() φαίνεται αρκετά δροσερό μου ^ _ ^ |
|
| |||
| |||
| Δεν rearly όπως η εμφάνιση της εν λόγω υπόθεσης |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό είναι ένα Li κόλαση του μια δαπανηρή υπόθεση!
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Δεν ξέρω, είστε υποχρεωμένος να οικοδομηθεί κάτι πολύ θεαματικό εφάπαξ σε αυτό και έχω πολύ που δαπανώνται για την ψύξη πριν από τώρα αν θα συμπεριλάβετε το σιωπηλό PSU. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πρώτη περίπτωση αναβάθμισης ήταν ένα thermaltake σοπράνο: ![]() Αλλά ήταν πολύ μικρό για μια X1950XT, οπότε έπρεπε να αναβαθμίσει ... Για ένα Antec 900: ![]() Μήπως δεν εντυπωσιάζουν καθόλου. Αποφάσισε να σε μετρητά για ότι και να αποκτήσετε αυτό το τέρας: ![]() Αλλά, ως έχει, έχω να απαλλαγούμε από αυτό, όπως θα ήθελα κάτι λίγο μικρότερο και πιο ελκυστικές για να καθίσω στο γραφείο μου, και έτσι αυτή είναι η μία μετά Είμαι: ![]() Δεν είστε σίγουροι για το χρώμα το οποίο, θα ήταν ασημένια, και να διατηρήσουν το Cian λάμψη σε αυτή, ή, ενδεχομένως, να την μωβ, αλλά νομίζω ότι θα είμαι για να κολλήσει με την παραδοσιακή μαύρη, κόκκινη λάμψη κάποια προσθήκη στο εσωτερικό (η οποία θα ταιριάζει mobo μου) και θα αντικαταστήσει το μπλε LED στο μπροστινό του μέρος, με μια κόκκινη.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| πόσο είναι λογική της πώλησης ότι πρόκειται για coolermaster; και την ψύξη whats όπως για αυτό;
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 2 PSU σε μια περίπτωση; | pete21 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 11 | 4η Αυγούστου 2008 10:14 |
| Νέα περίπτωση | Cew27 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 5 | 27 Απρ 2008 14:27 |
| Η καλύτερη περίπτωση για μένα | Αρσενοκοίτης | Θήκες & Τροφοδοτικά | 5 | 6 Δεκ 2007 02:24 |
| Ψάχνετε για μια υπόθεση | Vlad | Θήκες & Τροφοδοτικά | 9 | 4 Δεκ 2007 08:22 |
| Best υπόθεση; | clintondavidn | Θήκες & Τροφοδοτικά | 7 | 16η Σεπ 2007 06:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |