![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| omogućuje vidjeti slike u svakom slučaju imate / ste vidjeli čitati o dobro itd. tada odlučila da je najbolje.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam učinio nekoliko gradi u Lian-Li i uživajte koristeći ih.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Licu mjesta, što je pred tom slučaju izgledaju? Uzrok izgleda prilično dobro, i po cijeni tag izgleda kao da bi trebalo biti dosta dobro, bila sam idući u dobiti antec 900 slučaja, ali nakon što vidite ovaj Možda ću vidjeti ako Ja mogu aford dodatni za to.
| |||
| |||
| Postoji mnogo fotografija i analizu http://www.xcase.co.uk/p/458375/lian...deo-ready.html To je impresioniran mene. |
|
| |||
| |||
![]() čini mi se prilično kul ^ _ ^ |
|
| |||
| |||
| JA dont 'poput rearly izgled tom slučaju |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da Li je jedan pakao od skuplji slučaju!
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ne znam, da ste dužni da izgrade nešto prilično jedan-off spektakularne u njemu i sam proveo toliko dana prije hlađenja sad ako su tihi PSU. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prvi slučaj nadogradnje bio thermaltake sopran: ![]() Ali to je bio premalen za X1950XT, pa je za nadogradnju ... Do Antec 900: ![]() Nije li impresionirati me at all. Odlučio je da u gotovini na toj i dobiti ovu zvijer: ![]() Ali kao što sam štandovima uzimajući osloboditi od taj previše, jer ja želim nešto malo manje i atraktivan da sjedi na mom stolu, tako da je ovo jedan sam nakon: ![]() Niste sigurni koje boje, bio je idući u biti srebrne i zadržite cian sjaj na njega, ili ga eventualno ljubičasta, ali JA misliti Im 'idući u stick sa tradicionalnim crno, dodati malo crvene sjaj u unutrašnjosti (koja će odgovarati moj mobo) i zamijenili plavi LED na prednjem s crvenom jedan.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| koliko razmišljate o prodaji coolermaster slučaju da za? i kao što je hlađenje na njoj?