![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lehetővé teszi, lásd a kép minden esetben saját / láttam olvastam, akkor is dönthet a legjobban.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I've done több épít a Lian-Li és Élvezem használja őket.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spot, mi az első eset, hogy nézel ki? Mert úgy néz ki, nagyon jó, és az ára tag néz ki kell egész jó, én megyek, hogy egy Antec 900 eset, de miután látta ezt talán hátha tudok aford extra érte.
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
![]() Úgy tűnik, elég hűvös nekem ^ _ ^ |
|
| |||
| |||
| Nem rearly, mint a kinézetét, hogy az ügy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez a Li egyik pokoli drága az esetben!
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nem tudom, te kötődik valami szép, hogy egyszeri, a látványos, és én, hogy sokat költött a hűtő előtt, most, ha a csendes tápegység. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az első esetben upgrade volt thermaltake soprano: ![]() De nem volt túl kicsi az X1950XT, így volt frissíteni ... Ahhoz, hogy egy Antec 900: ![]() Nem impress nekem egyáltalán. Úgy döntött, hogy a készpénz, és ez a barom: ![]() De ebben a formában vagyok megszabadulni az is, ahogy én akarok valamit egy kicsit kisebb és vonzóbbá ülni az asztalomra, így ez az egyik én vagyok, miután: ![]() Bizonytalan, hogy mely színes volt, lesz, ezüst, és megtartani a cian izzási rá, vagy esetleg kapcsolja lila, de azt hiszem, hogy ragaszkodni fog a hagyományos fekete, adjunk hozzá egy kevés piros izzási a belsejében (ami egyezik my mobo), és ezt a kék LED az elején egy piros egy.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mennyit gondolt, hogy az eladási coolermaster ügy? és mi az, mint a hűtés rajta?