![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מאפשרת לראות את התמונות של כל מקרה ברשותך / ראית וכו 'קרא על כך גם להחליט על הטוב ביותר.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני בונה כמה שעשיתם ב Lian-Li ואני נהנה להשתמש בהם.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ספוט, מה הקדמי של מקרה זה נראה? כי זה נראה די טוב, את המחיר ואת התג נראה כאילו הוא אמור להיות די טוב, הייתי הולך על ANTEC 900 מקרה, אבל אחרי זה אני רואה שאולי אם אני יכול לראות את aford נוסף על זה.
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
![]() נראה לי די מגניב ^ _ ^ |
|
| |||
| |||
| Rearly אני לא אוהב את המראה של מקרה זה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה הוא אחד Li חתיכת יקר מקרה!
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אני לא יודע, אתה מחויב לבנות משהו יפה אחד מחוץ מרהיב בו ואני כבר ביליתי כל כך הרבה על קירור לפני עכשיו אם תכלול את השקט PSU. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| המקרה הראשון היה שדרוג thermaltake סופרן: ![]() אבל זה היה קטן מדי עבור X1950XT, כך היה צריך לשדרג ... ל ANTEC 900: ![]() לא להרשים אותי בכלל. החליטו על כך במזומן ולקבל זה בהמה: ![]() אבל כפי שהיא עומדת להיפטר אני מקבל על זה יותר מדי, כמו שאני רוצה משהו קצת יותר קטן ויותר אטרקטיבי כדי לשבת על שולחן העבודה שלי, אז זה הרגע אני אחרי: ![]() לא בטוח בו צבע, הוא יהיה כסף, ולשמור cian יוחנא אליו, או אולי להפוך אותו סגול, אבל אני חושב שאני הולך להישאר עם השחור המסורתי, להוסיף קצת אדום מבפנים כדי לדלוק (אשר יתאים אזור mobo) ולהחליף את Blue LED בחלק הקדמי עם אדום אחד.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמה עולים חושב מוכר כי במקרה של coolermaster? ועל מה את הקירור כמו על זה?