![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Să vedem pics de orice caz, vă propriul / au vazut citi despre etc apoi şi decide cu privire la cele mai bune.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am făcut mai multe construieşte în Lian Li-am bucura şi folosindu-le.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spot, ce-i fata de acest caz arata? Pentru că arată destul de bine, şi la preţul pe tag-ul arata ca aceasta ar trebui să fie destul de bun, am fost mergi la a lua un caz antec 900, dar după ce văd acest lucru s-ar putea sa vedem daca pot aford suplimentar pentru acesta.
| |||
| |||
| Există o mulţime de fotografii şi de analiză pe http://www.xcase.co.uk/p/458375/lian...deo-ready.html Este impresionat de mine. |
|
| |||
| |||
![]() pare destul de mişto la mine ^ _ ^ |
|
| |||
| |||
| Nu-mi place aspectul rearly de acest caz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Li, care este unul al naibii de scump un caz!
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nu ştiu, nu sunteţi obligat să construim ceva destul de una-off spectaculos în el şi l-am petrecut atat de mult de pe acum, înainte de răcire dacă include PSU silenţios. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Primul caz a fost un upgrade de thermaltake soprana: ![]() Dar a fost prea mici pentru un X1950XT, aşa că a trebuit să upgrade ... Pentru un Antec 900: ![]() Nu mă impresionează deloc. A decis, în numerar, pe care si ia această bestie: ![]() Dar, ca atare Sunt eliminarea prea că, după cum vreau ceva un pic mai mici şi mai atractiv pentru a sta pe biroul meu, aşa că acest lucru este de o am după: ![]() Nu sunteţi sigur ce culoare, a fost o să fie de argint, şi se păstrează o cian îmbujora la acesta, sau, eventual, sa-l violet, dar cred că am de gând să stai cu tradiţionale negru, roşu adăuga unele voalată la interior (care se va potrivi meu mobo) şi înlocuiţi cu LED albastru la fata cu un roşu o.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| cât de mult se gandesc la vânzare pentru că coolermaster caz? şi ce este de răcire, ca pe ea?
|
| Marcaje |