![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| umožňuje vidieť fotky každom prípade vlastníte / videli asi čítať atď a potom rozhodne o najlepšom.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Som urobil niekoľko stavia v Lian-Li sa mi páčia a ich použitie.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spot, čo je vpredu takom prípade vyzerať? Pretože to vyzerá docela dobre, a na cenu vyzerá, že by malo byť dosť dobré, som sa dostať ANTEC 900 prípadu, ale po zhliadnutí tohto som mohol vidieť, jestli můžu aford extra pre neho.
| |||
| |||
| Je tu množstvo fotografií a analýzy http://www.xcase.co.uk/p/458375/lian...deo-ready.html Je to mňa zapôsobil. |
|
| |||
| |||
![]() Zdá sa mi docela cool ^ _ ^ |
|
| |||
| |||
| Nemám rád rearly vzhľadu tomto prípade |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Li, ktorý je jedným z pekla drahé veci!
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Já nevím, ste povinní stavať niečo docela jedno-vypnuté veľkolepé v ňom a som strávil ďaleko, že na chladenie ako teraz, ak zahŕňa nemé PSU. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prvý prípad bol upgrade thermaltake soprano: ![]() Ale bolo príliš malé na X1950XT, tak musel upgrade ... K Antec 900: ![]() Čo ma dojem na všetky. Rozhodla v hotovosti a na ktoré si to beštie: ![]() Ale stojí za to sa mi zbaviť, že keď som si niečo menšia a atraktívnejšej sedieť na mojom stole, takže to je ten jsem po: ![]() Nie ste si istí, na ktoré farbe, sa bude striebro a udržať cian žiary na to, alebo možno naopak fialové, ale myslím, že budem sa držať s tradičnou čierna, červená žiara pridať do vnútra (ktorý bude zodpovedať moje Mobo) a nahradiť je modrá LED dióda na prednom diele s červeným jedna.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako moc sa uvažuje o predaji, ktoré CoolerMaster prípad? a čo je pre chladenie, ako na to?
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| 2 PSU v jednom prípade? | pete21 | Prípady & Napájacie zdroje | 11 | 4. augusta 2008 10:14 |
| Nové veci | Cew27 | Prípady & Napájacie zdroje | 5 | 27. apríla 2008 14:27 |
| Najlepšia vec pre mňa | Homosexuál | Prípady & Napájacie zdroje | 5 | 6. December 2007 02:24 |
| Hľadáte pre prípad | Vlad | Prípady & Napájacie zdroje | 9 | 4. december 2007 08:22 |
| Najlepšie vec? | clintondavidn | Prípady & Napájacie zdroje | 7 | 16. September 2007 06:31 |
| Thread Tools | |
| |