![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| давайте подивимося фотографії в будь-якому випадку вам власне / бачили, читали про т.д. Потім вирішили також кращі далі.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я зробив кілька збірок в Lian-Li, і мені подобається їх використання.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спот, що перед цим справа виглядає? Тому що виглядає досить добре, і на ціннику виглядає вона повинна бути досить хорошим, я збираюся отримати Antec 900 справи, але, побачивши це, я могла бачити, якщо я можу АФОРД додатково за це.
| |||
| |||
| Там's, багато фотографій та аналіз http://www.xcase.co.uk/p/458375/lian...deo-ready.html Це вразило мене. |
|
| |||
| |||
![]() здається досить прохолодною для мене ^ _ ^ |
|
| |||
| |||
| Я не rearly сподобалося, що робити |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що Лі є одним з пекла дорога справа!
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я не знаю, що ти зобов'язаний щось побудувати достатньо одноразової вражаючих в ньому, і я провів, що багато чого на охолодження і раніше, якщо ви включите блок живлення Silent. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перший випадок модернізації була Thermaltake сопрано: ![]() Але він був занадто малий для X1950XT, тому довелося модернізувати ... Для Antec 900: ![]() Чи не вразив мене. Вирішив нажитися на цьому і отримати цей звір: ![]() Але в його нинішньому вигляді я позбавлення від цього теж, як я хочу що-небудь трохи менше і більш привабливими для сидіти на моєму столі, так що це на мене після: ![]() Чи не знаєте, які кольори, збирається бути срібло, і тримати Cian світіння до неї, або, можливо, включити його пурпурової, але я думаю, я буду дотримуватися традиційного чорного, додати трохи червоного свічення до внутрішньої (яка буде відповідати моя плат) і замінити синій світлодіод на фронті з червоним.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Скільки збирається продати що CoolerMaster випадку? Whats і охолодження, як на це?
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| 2 блоку харчування в одному випадку? | pete21 | Справа & блоки живлення | 11 | 4 серпня 2008 10:14 |
| Нова справа | Cew27 | Справа & блоки живлення | 5 | 27 квітня 2008 14:27 |
| Кращі справа для мене | Raver | Справа & блоки живлення | 5 | 6 грудня 2007 02:24 |
| Потрібні справи | Влад | Справа & блоки живлення | 9 | 4 грудня 2007 08:22 |
| Best Case? | clintondavidn | Справа & блоки живлення | 7 | 16 вересня 2007 06:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |