![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ако някой би бил така любезен следния е система, която ще се пускат на моята система. Аз съм го сам и сградата ще бъде използвана за видео версия и някои леки пазарна продукция. По принцип ми трябва да знам какво е добър случай за тази единица, както е моето захранване е достатъчно добре. Благодаря. CPU вентилатора: Арктика Охлаждане Фризер 7 Pro (775) Захранване: Cooler MASTER недвижими Power Pro RS850EMBA 850W Видео карта: NVIDIA QUADRO FX 3400, FX3400 PCI-Express, 256MB, Dual DVI, CAD, DCC Звукови карти Звук Blaster X-Fi XtermeMusic Аудио карта Процесор. Intel Core 2 Duo E6850 Conroe 3.0GHz 4M споделен L2 кеш LGA 775 Памет Корсар 4GB (2 х 2GB) 240-пинови DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) (qty 2) - Дънни платки ASUS P5K WAS LGA 775 Intel P35 ATX Intel |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не съм запознат с графична карта, но Im че вашето PSU е до работата.
Изборът на делото е повече за лични предпочитания, отколкото нещо друго (то трябва да бъде ATX и очевидно достатъчно широки, за да поеме CPU Cooler). Какви са ви готови да похарчите и какво искаш тя да ти прилича? Един червен чужденци главата с мигащи светлини LOL или дискретен функционалните случай че съчетава добре с други неща (TV / DVD и т.н.)? Моята система: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добър пост крил . Здравейте отново Клинтън, както е крил гласи, че всичко е въпрос на лично предпочитание. Някои хора харесват "bling" фактор, някои, като мен, като занижени и коварен. Whats бюджета за вашия случай? Кое от горните лагери ще попаднат в? На бюрото или на пода? Дайте ни отговорите на тези въпроси и ще помощ в което ви няколко примера. Що се отнася до PSU. 850 вата е масивна overkill и Coolermaster PSU (на те не направят своите собствени) са склонни да тече топла. Аз бях заяви след няколко текущи дискусии, но такъв случай за PSU като цитира е стандартен размер ATX случая, която трябва да се съди с много радиатори (колкото повече мощност за по-радиатори), което означава, че сте всички смачкан в случай, намаляване на въздушния поток и увеличаване на атмосферния топлина. Аз силно препоръчвам, ако искате да отидете висока мощност, компромис (в мощност във всеки случай, не в качеството) в Enermax Infiniti 720 вата Един от най-добрите PSU програмите на пазара днес. Като останалите си изгради това има смисъл да се получи много добро качество PSU.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам ANTEC P150 и Смятам, че е наистина хубава случай. Нейната добра размер средни кула, силно занижени и добър избор ако търсите нещо тихо (за пример, че е монтаж, които парчета твърд диск шум до почти нула, звук приглушаване панели и др.) Моят дойде с PSU, но там е версия без захранване нарича ANTEC Solo. За съжаление не му най-евтиния случай на пазара, но може би си струва погледна. Ако имате нужда от нещо по-голямо тогава ANTEC p180 серия са силно считат, с дъното монтаж PSU секция, но пак не е евтино. Не може да бъде вида на нещо, което се търси, но мислех, че си струва да споменем само за всеки случай.
| |||
| |||
| Цитат:
Бих желал случай сто щатски долара (аз съм по бюджет и този компютър доколкото ми е струва над $ 2300 - с нас). Бих казал, че попада в последния от двата списъка. . . След всичко, което мисля, кацане на луната е фалшиво толкова чужденци, които не са ми нещо hahahahahaha. Така че, искам нещо, което изглежда професионално, защото това ще бъде използвана за моя бизнес. Тя ще се пускат на разстояние от пода. Що се отнася до властта въпроса, аз предполагам, аз просто не разбирам идеята. Аз просто не искат да бъдат уловени в дъжда, без чадър. Има ли, че има смисъл? Исках да се използва малък сладък метафора, която да донесе усмивка, въпреки това, аз не искам да е лицето на "Отвори си устата и се премахнат всички съмнения." haha |
|
| |||
| |||
| LOL, ![]() Това искате да ANTEC 900 тогава. Но да, на P150 е глоба случая, много стилни и само малко по-скъпо, отколкото 900 сега. Или ще бъде добро допълнение към изграждане. Да разгледаме вашите сайтове и да видите дали можете да получите или на (или под) бюджет, ако не могат да имат поглед за Jeantech Phong (произнася се "пребия" преди някой прави всякакви fart вицове) НЕ е Phong 2 за свой не е толкова добро съотношение качество / цена. В Phong е превъзходно бюджет случай.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Страхотно благодаря. Намерих 900 за около 100 $ и гледани преглед на нея и тя изглежда страхотно. Сега като PSU моля обяснете на тази идея за мен. Причината да съм чувствителен е така, защото съм един от тези онлайн изчисленията на мощност е необходимо и то equaled почти 850 вата Сега, ако това е правилния аз просто не разбирам как нещо, което е по-малка от тази, ще работите с компютъра, без да причиняват грешки. Аз предполагам, че не всички използваеми вата ще бъдат пресушени наведнъж, но дори при това той ще бъде не по-малко от 700. Както заяви преди да съм, не трябва да имат добро разбиране за това. Ако можеше да се моля, обяснете ми как това работи. Благодаря ви много. |
|
| |||
| |||
| ANTEC 900 ftw и има един работилница голям ритници, но ... Не знам много за PSU, но аз ще му кажа най-добре да отида с много добро, като не искате тя да не успеят и бум вашия компютър елит е пържена. Вие също трябва да се има предвид, че сте най-добре ще надграждане и не биха искали да имат да си купя един изцяло нов PSU просто защото вашите нови компоненти, които не са на работа там най-добре ... О да, и ти няма да се нуждаят от нови процесора фен причиняват Intel фен и ANTEC 900 ще пазят процесора около 20в / 40c при пълно натоварване, освен ако не ви overcloacking ... Имам много, че един и същ процесор ... |