menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Případy & Napájecí zdroje

Register

Nejlepší věc?

Reply

Thread Nástroje
Old 7. září 2007, 11:42
Člen Skupina

Default Nejlepší věc?

Pokud by byl někdo tak laskav těchto systému je, že jsem se běží na mém systému. Jsem budově sám a bude použit pro video vydání, a některé lehké marketing produkce. V podstatě bych měl vědět, co je dobré pro tuto jednotku, plus je můj napájení dost dobrý. Děkuji ti.

CPU ventilátoru:
Arctic Cooling Freezer 7 Pro (775)

Napájení:
COOLER MASTER Real Power Pro RS850EMBA 850W

Grafická karta:
nVIDIA QUADRO FX 3400, FX3400 PCI-Express, 256MB, Duální DVI, CAD, DCC

Zvukové karty
Sound Blaster X-Fi XtermeMusic Zvuková karta

Procesoru.
Intel Core 2 Duo E6850 Conroe 3.0GHz 4M sdílené L2 Cache LGA 775

Paměť
Corsair 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400)
(množství 2)

- Základní desky
ASUS P5K WS LGA 775 Intel P35 ATX Intel
Old 7. září 2007, 16:21
Dárce Skupina

Default Nejlepší věc?

Nejsem obeznámen s grafickou kartou, ale Im vaše PSU se do práce.
Volba případě se více o osobní preference, než cokoliv jiného (to musí být ATX a samozřejmě dost široký, aby vyhovovala CPU Cooler).
Co jste ochotni utratit a co chceš, aby vypadal? Na červené cizinců čele s majákem lol nebo diskrétní funkční případě, že mísí i s vašimi dalšími materiály (TV / DVD atd.)?

Můj systém: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Základní deska:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Paměť RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafické karty (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Zvuková karta:
Palubní HDA
Pevný disk (y):
Pár lol 1650GB celkem
Optická mechanika (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chlazení:
Tuniq věž 120
Síť / Internet:
Duální Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "širokoúhlý
Operační systém (y):
Vista Ultimate X64
Old 7. září 2007, 23:04
Dárce Skupina

Default Nejlepší věc?

Dobrý post Kril .

Zdravím opět Clinton, jako Kril státech je to všechno o osobní preference. Někteří lidé, jako je 'Bling' faktor, někteří, jako já, jako podhodnocené a jemnější.

Co se rozpočtu pro váš případ?
Které z výše uvedených táborů si spadají do?
Na svém stole nebo na podlaze?

Dejte nám odpovědi na tyto otázky, a to pomoci v tom, že vás několik příkladů.

Pokud jde o PSU. 850w je masivní přezbrojení, a to Coolermaster PSU (nejsou sami) tendenci ke spuštění horké. Jsem řekl, že v návaznosti na několik posledních závitech, ale že u PSU jste citovaný je standardní velikosti ATX případ, který musí potýkat s mnoha chladiče (čím více příkon více chladiče), což znamená, že jsou všechny přimáčknuty v případě, snížit proudění vzduchu a zvyšuje okolní teplo.

Doporučuji, pokud chcete jít high-příkonem, kompromis (v příkonu stejně, ne v kvalitě) v Enermax Infiniti 720w Jeden z nejlepších PSU je na trhu dnes.

S ohledem na zbytek svého vybudování má smysl se o velmi kvalitní PSU.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 8. září 2007, 04:23
Dárce Skupina

Default Nejlepší věc?

Mám Antec P150 a já to opravdu pěkné věci. Jeho dobré velikosti středně rozhledna, velmi podhodnocené a dobrou volbou pokud hledáte něco klidné (např. montáž, které má škrty disk hluku prakticky nulová, zvuk tlumící panely, atd.). My přišli s PSU, ale tam je verze bez napájení nazývá Antec Solo. Bohužel jeho případě nejsou nejlevnější na trhu, ale možná stojí za to podívat. Pokud potřebujete něco většího, pak Antec p180 série jsou velmi považují, s montážním PSU spodní části, ale opět není levná. Nesmí být typ, co jste hledali, ale myslel jsem, že stojí za zmínku jen v případě.

Můj systém: Slona

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600
Základní deska:
Asus P5K-E/Wi-fi
Paměť RAM:
2GB Corsair XMS
Grafické karty (s):
Asus EN8600GT Tichý
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Samsung HD501
Optická mechanika (s):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Chlazení:
Thermalright Ultra-120 extrémním
Síť / Internet:
Monitor (s):
Dell 2005FPW 20 palce
Operační systém (y):
Windows Vista Home Premium
Old 8. září 2007, 10:31
Člen Skupina

Default Nejlepší věc?

Citace:
Původně Poslal alex View Post

Co se rozpočtu pro váš případ?
Které z výše uvedených táborů si spadají do?
Na svém stole nebo na podlaze?

Chtěl bych případu pod sto dolarů (já jsem o rozpočtu a tento počítač zatím stojí mi přes 2.300 dolarů - cz).

Řekl bych, že spadá do druhé ze dvou uvedených. . . Po tom všem si myslím měsíc přistání byla falešná tak cizinců nejsou moje věc hahahahahaha. Opravdu když chci něco, co vypadá profesionální, protože to má být použit pro mé podnikání.

To bude spuštěn z podlahy.

Pokud jde o pravomoc vydávat, já ti prostě nerozumí pojmu. Já prostě nechci být uloven v dešti bez deštníku. Dává to smysl? Chtěl jsem použít roztomilou malou metaforu, která by přinesla úsměv však nechci být osoba, která má "Open mých úst, a odstranit všechny pochybnosti." haha
Old 8. září 2007, 10:52
Dárce Skupina

Default Nejlepší věc?

Válet se,

To bych se Antec 900 potom. Ale jo, v P150 je pokuta případ, velmi stylové a jen mírně dražší než 900 nyní.

Buď bude dobrý doplněk k budování.

Se podívat na vaše stránky a zjistěte, zda můžete získat buď na (nebo pod) rozpočtu, když není možné se podívat na Jeantech Phongovo (vyslovuje 'Fong' před nikomu nedává fart vtipy) NE Phongovo 2 jako jeho není tak dobrá hodnota za peníze.

V Phongovo je superb rozpočtu případu.

-Kanoakavirus
Old 8. září 2007, 23:15
Člen Skupina

Default Nejlepší věc?

Awesome děkuji. Našel jsem 900 za cca 100 dolarů a pozoroval recenzi na to a vypadá to skvěle.

Teď, jak se o PSU prosím vysvětlete tento pojem se mnou. Důvod jsem chápající proto, že jsem jeden z těch on-line výpočty s příkonem nutné, a to equaled téměř 850w Nyní, pokud je to správná I just don't pochopit, jak něco, co je menší, než že se chystá ke spuštění počítače, aniž by docházelo k chybám. Myslím, že ne všechny použitelné wattů bude odkapané najednou, ale i na to, že se bude ne méně než 700. Jak bylo uvedeno dříve, než jsem se nesmí mít dobrou znalost této. Kdybyste mohl, prosím vysvětlete mi, jak to funguje. Díky moc.
Old 16. Září 2007, 06:31
Člen Skupina

Default Nejlepší věc?

Antec 900 ftw i jeden pracuje velké kopy, ale ... i dont vědět nic o PSU, ale řekl bych vše proto, aby šel s velmi dobrou jednu Nechcete to nepodaří a boom váš počítač je elitní smažené. Musíte také kladen na to, že jste většinu řádně aktualizovat a budeme vás nebude chtít, aby ke koupi zcela nový PSU jen způsobí, že vaše nové komponenty nefungují na tu nejlepší ... Ach ano, a vy nebude potřeba nový procesor Intel způsobit ventilátor ventilátor a ANTEC 900 udrží váš procesor na cca 20c / 40c při plném zatížení, pokud vaše overcloacking ... Mám ten stejný cpu ...
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.