![]() |
|
| |||
| |||
| Αν κάποιος θα ήταν τόσο είδους τα ακόλουθα είναι το σύστημα που θα τρέχει στο σύστημά μου. Είμαι και εγώ κτίριο θα χρησιμοποιηθεί για την έκδοση και μερικά βίντεο φως της εμπορίας της παραγωγής. Βασικά θέλω να μάθω τι είναι μια καλή περίπτωση για την εν λόγω μονάδα, καθώς μου είναι αρκετά καλό τροφοδοτικό. Σε ευχαριστώ. CPU fan: Arctic Cooling Freezer 7 Pro (775) Τροφοδοσία: COOLER MASTER Real Power Pro RS850EMBA 850W Video card: nVIDIA QUADRO FX 3400, FX3400 PCI-Express, 256MB, Dual DVI, CAD, DCC Κάρτα Ήχου Sound Blaster X-Fi Audio Card XtermeMusic Επεξεργαστής. Intel Core 2 Duo E6850 Conroe 3.0GHz 4M κοινές L2 Cache LGA 775 Μνήμη CORSAIR 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) (qty 2) - Motherboard ASUS P5K ήταν 775 LGA της Intel σ. 35 ATX Intel |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είμαι εξοικειωμένος με την κάρτα γραφικών σας, αλλά Im βέβαιος PSU είναι μέχρι και την δουλειά του.
Η επιλογή της υπόθεσης είναι περισσότερα για προσωπική προτίμηση από οτιδήποτε άλλο (πρέπει να είναι ATX και προφανώς αρκετά ευρεία ώστε να ληφθούν υπόψη οι CPU Cooler). Τι είσαι διατεθειμένη να δαπανήσει και τι θέλετε να μοιάζει; Ένα κόκκινο κεφάλι αλλοδαπών με αναβωσβήνουν φώτα lol ή ένα διακριτικό λειτουργική περίπτωση που συνδυάζει καλά σας με άλλα πράγματα (TV / DVD, κλπ); Το σύστημά μου: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καλή μετά κριλ . Γεια σας και πάλι Κλίντον, όπως αναφέρει κριλ Πρόκειται για προσωπική προτίμηση. Μερικοί άνθρωποι όπως ο «bling" παράγοντας, ορισμένοι, όπως εγώ, όπως και υποεκτιμάται και λεπτή. Τι τον προϋπολογισμό για την περίπτωσή σας; Ποιο από τα παραπάνω σας στρατόπεδα ανήκουν σε? Στο γραφείο σας ή στο πάτωμα; Δώστε μας τις απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά και θα σας δοθεί βοήθεια σε μερικά παραδείγματα. Όσον αφορά το PSU. 850w είναι μαζική Overkill, και Coolermaster PSU της (που δεν κάνουν τη δική τους) τείνουν να τρέχει ζεστό. Έχω πει το εξής για μερικές πρόσφατες νήματα, αλλά ότι πρόκειται για το PSU που έχετε ένα πρότυπο που αναφέρεται είναι μεγέθους ATX υπόθεση, η οποία έχει να αντιμετωπίσει πολλά heatsinks (η ισχύς της πιο πάνω heatsinks) πράγμα που σημαίνει ότι είναι όλα συνθλίβονται στην περίπτωση, η μείωση του ατμοσφαιρικού αέρα και την αύξηση της θερμότητας. Θα προτείνουμε, αν θέλετε να πάτε υψηλής ισχύς, ένα συμβιβασμό (σε ισχύ που ούτως ή άλλως, δεν σε ποιότητα) στην Enermax Infiniti 720w. Ένα από τα καλύτερα του PSU στην αγορά σήμερα. Λαμβάνοντας υπόψη την υπόλοιπη σας οικοδομήσουμε είναι λογικό να έχουν πολύ καλή ποιότητα PSU.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω την Antec P150 και θεωρώ ότι είναι ένα πολύ ωραίο περίπτωση. Είναι ένα καλό μέσο μέγεθος πύργου, υποεκτιμάται και μια πολύ καλή επιλογή αν ψάχνετε για κάτι ήσυχο (όπως για παράδειγμα η τοποθέτηση η οποία κόβει τον θόρυβο του σκληρού δίσκου σε σχεδόν μηδενικό, ήχο αποσβεστικό ομάδες, κτλ). Μου ήρθε με ένα PSU, αλλά υπάρχει μια έκδοση χωρίς την παροχή ρεύματος κάλεσε την Antec Μεμονωμένο. Δυστυχώς η περίπτωση δεν το φθηνότερο στην αγορά, αλλά ίσως αξίζει να δείτε. Αν χρειάζεστε κάτι μεγαλύτερο, τότε η Antec p180 σειρά του είναι ιδιαίτερα θεωρηθεί, με βάση στήριξης PSU τμήμα, αλλά και πάλι δεν φθηνή. Δεν μπορεί να είναι το είδος των πράγμα που σας ενδιαφέρει, αλλά σκέφτηκα να αναφερθεί απλώς στην υπόθεση.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Θα ήθελα μια περίπτωση στο πλαίσιο των εκατό δολαρίων (είμαι σε αυτόν τον υπολογιστή του προϋπολογισμού και μέχρι τώρα μου κοστίζει πάνω από $ 2.300 - μας). Θα έλεγα πέφτει στα τελευταία από τις δύο που αναφέρονται. . . Μετά από όλα πιστεύω ότι το φεγγάρι προσγείωση ήταν ψεύτικο, ώστε οι αλλοδαποί δεν μου πράγμα hahahahahaha. Αλήθεια όμως, θέλω κάτι που φαίνεται επαγγελματικό διότι αυτό πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την επιχείρησή μου. Θα είναι εκτός λειτουργίας το λόγο. Όσον αφορά την εξουσία το θέμα, υποθέτω ότι απλώς δεν κατανοούν την έννοια. Απλά δεν θέλουν να εμπίπτει στη βροχή που δεν ομπρέλα. Μήπως αυτό έχει νόημα; Ήθελα να χρησιμοποιήσετε μια μικρή χαριτωμένη αλληγορία που θα φέρει το χαμόγελο, όμως, δεν θέλω να είναι το πρόσωπο για το "Ανοιχτό το στόμα μου και την άρση κάθε αμφιβολίας." haha |
|
| |||
| |||
| Γελάω δυνατά, ![]() Αυτό θα έπαιρνα το Antec 900 τότε. Αλλά ναι, το P150 είναι μια καλή περίπτωση, πολύ κομψό και ελαφρώς πιο ακριβό από το 900 τώρα. Είτε θα είναι μια καλή προσθήκη για την οικοδόμηση. Ρίξτε μια ματιά σε ιστοτόπους σας και δείτε αν μπορείτε να φτάσετε είτε στο (ή κάτω) του προϋπολογισμού, εάν δεν μπορείτε να Ρίξτε μια ματιά για το Jeantech Phong (προφέρεται "Fong" πριν κάποιος κάνει κάθε κλάνω ανέκδοτα) ΔΕΝ τις 2 ως τις Phong δεν ως good value for money. Phong Ο προϋπολογισμός είναι μια θαυμάσια περίπτωση.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Awesome ευχαριστώ. Βρήκα το 900 για περίπου $ 100 και παρακολούθησαν μία κριτική για αυτό και φαίνεται μεγάλη. Τώρα ως το PSU παρακαλείσθε να εξηγήσετε την έννοια αυτή για μένα. Ο λόγος που είμαι φοβισμένος επειδή έκανα ένα από αυτά τα online υπολογισμοί της ισχύος που χρειάζεται και equaled σχεδόν 850w. Τώρα αν αυτό είναι σωστό Απλώς δεν καταλαβαίνω πώς κάτι το οποίο είναι μικρότερο από εκείνο που πρόκειται να εκτελεστεί ο υπολογιστής δεν προκαλείται λάθη. Υποθέτω ότι δεν είναι όλοι οι χρησιμοποιούμενοι βατ θα αποστραγγιζόμενα με τη μία, αλλά ακόμα και σε αυτό πρόκειται να είναι μικρότερη από ό, τι δεν 700. Όπως αναφέρθηκε πριν δεν πρέπει να έχουν μια καλή κατανόηση του παρόντος. Αν θα μπορούσε παρακαλώ να μου εξηγήσει το πώς αυτό λειτουργεί. Ευχαριστώ πολύ. |
|
| |||
| |||
| Antec 900 ftw Έχω μια μεγάλη έργων λακτίσματα, αλλά ... i dont γνωρίζει πολλά για το PSU, αλλά θα έλεγα ότι μπορεί για να πάει με ένα πολύ καλό που δεν θέλετε να αποτύχουν και δορατίου ελίτ υπολογιστή σας είναι τηγανητό. Θα πρέπει επίσης να θέσει υπόψη σας ότι είναι πιο σωστά θα αναβαθμίσει και δεν θα ήθελα να πρέπει να αγοράσει ένα ολόκληρο νέο PSU προκαλέσει μόνο τη νέα σας στοιχεία αυτά δεν είναι εκεί που εργάζονται στο καλύτερο ... Ω ναι και δεν θα χρειάζεται μια νέα cpu fan προκαλέσει η Intel και ο ανεμιστήρας Antec 900 θα σας κρατήσει σε περίπου cpu 20c / 40c σε πλήρες φορτίο overcloacking Αν δεν σας ... Έχω την ίδια cpu ... |