![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ako je netko bio bi tako sljedeće vrste je sustav koji će se prikazivati na moj sistem. Ja sam ga sebi zgradu i ona će se koristiti za video izdanje, a neke svjetlo marketing proizvodnje. Uglavnom mi treba da znaju šta je dobar predmet za ovu jedinicu, plus je moje napajanje dovoljno dobar. Hvala. CPU fan: Arctic Cooling Zamrzivač 7 Pro (775) Napajanje: Buvara MASTER Real Power Pro RS850EMBA 850W Video card: nVIDIA QUADRO FX 3400, PCI-Express FX3400, 256MB, Dual DVI, CAD, DCC Zvučna kartica Sound Blaster X-Fi Audio Card XtermeMusic Procesor. Intel Core 2 Duo E6850 Conroe 3.0GHz 4M dijeljene L2 Cache LGA 775 Memorija Gusar 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) (qty 2) - Matična ploča ASUS P5K BILA LGA 775 Intel P35 Intel ATX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nisam upoznat sa svojim grafičkom karticom, ali Im li PSU je do posla.
Izbor slučaju je više o osobnim preferencama nego bilo što drugo (mora biti ATX i očito širok dosta to prilagoditi CPU hladnjak). Koje su vam voljni potrošiti, a što želiš da izgledaju? An crvene glave sa svemircima treperi svjetlima lol ili diskretnim funkcijska slučaju da i mješavine s drugim stvarima (TV / DVD i sl.)? My System: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobar post kril . Bok opet Clintona, kao kril navodi da je sve o osobnim preferencama. Neki ljudi, poput 'bling' faktor, neki, poput mene, poput understated i fin. Što je proračun za vaš slučaj? Koja od navedenih logorima do you upasti? Na vašem stolu ili na podu? Nam dati odgovore na ta pitanja, te će pomoći u dajući vam neke primjere. Što se tiče PSU. 850w je masivan nuklearnog uništenja na mnogo načina, i Coolermaster PSU-a (ako ne napravite vlastitu) tendencijelno pokrenuti vruća. Ive 'je rekao sljedeće o nekoliko nedavnih threads ali tom slučaju za PSU ste kotiranim je standardna veličina ATX slučaju, koji tvrde da je s puno heatsinks (što više to je veća potrošnja u vatima heatsinks) što znači da su oni sve zgnječen u slučaju smanjuje protok zraka i povećanje ambijent topline. Ja čvrsto preporučujem, ako želite ići visokom snagom, kompromis (u anyway snagom, a ne u kvaliteti) u Enermax Infiniti 720w. Jedan od najboljih PSU-a na tržištu danas. S obzirom na ostatak vašeg graditi ima smisla da bi dobili dobru kvalitetu PSU.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam Antec P150, a ja ga pronaći vrlo lijepe slučaju. Njegov dobar size medium tower, understated i vrlo dobar izbor ako ste obličje za nešto tiho (npr. ima montažu koje presijeca hard disk buke do praktično nula, prigušenje zvuka tribine, itd.). Moj je došao s PSU, ali postoji i verzija bez napajanja zove Antec Solo. Nažalost, njen slučaj nije najjeftiniji na tržištu, ali možda vrijedi pogledati. Ako vam treba nešto veće onda Antec p180 serije visoko gleda, s dna montažu PSU poglavlje, ali opet ne jeftini. Svibanj neće biti tip što ste tražili, ali mislio sam napomenuti samo u slučaju.
| |||
| |||
| Quote:
Htjela bih slučaju ispod sto dolara (ja sam na ovom računalu proračuna i do sada mi je koštanje preko 2300 $ - us). Rekao bih da pada u posljednjem od dvije navedene. . . Uostalom mislim da je mjesec slijetanja bila lažna pa stranci nisu moja stvar hahahahahaha. Stvarno ipak, ja želim nešto što izgleda jer je to profesionalna će se koristiti za svoje poslovanje. Ona će se prikazivati od poda. Kao što je na vlast problem, JA misliti JA pravedan dont 'shvatiti koncept. Ja samo ne želim biti uhvaćen na kiši bez kišobrana. Da li to smisla? JA ištanje da biste koristili slatka mala metafora koja bi mogla donijeti osmijeh, ipak, ne želim biti osoba koja "Otvori usta i ukloniti sve sumnje." haha |
|
| |||
| |||
| Lol, ![]() To bih biti Antec 900 onda. Ali, da, na P150 je fino slučaju, vrlo je elegantna, a tek neznatno skuplji od 900 sada. Ili će biti dobar dodatak za izgradnju. Imaju pogled na vaše web stranice i vidjeti ako se može dobiti bilo na (ili ispod) proračun, ako se ne može imati izgled za Jeantech Phong (izgovara 'fong "prije nego što bilo tko čini bilo koju prdnuti viceva) a ne kao njen Phong 2 ne kao dobru vrijednost za novac. The Phong je divan proračuna slučaju.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Awesome hvala. Našao sam na 900 za oko $ 100 i praćanih recenziju i to izgleda odlično. Sada kao i PSU molimo objasnite taj pojam za mene. Razlog sam prestrašen je jer sam jedan od onih online izračuni na snagom potrebna i to equaled gotovo 850w. Pa ako je ovo točno JA pravedan dont 'shvatiti kako nešto što je manje nego što se ide za korištenje računala bez uzrokujući pogreške. Pretpostavljam da nisu svi vati korisna će biti isušen odjednom, ali i na ovom je idući u biti ne manje od 700. Kao što je navedeno prije nego što sam ne mora imati dobro razumijevanje za to. Kad bi mogla molim vas objasnite mi kako to radi. Thank you so much. |
|
| |||
| |||
| Antec 900 ftw imam jedan utvrde velik Kicks ali ... ja dont znati velik dio o PSU-a, ali rekao bih da ide svojim najboljim uz vrlo dobra, kao da ne želite da se vaš fail i bum elita računalo pržena. Također morate staviti u obzir da se većina ispravno gonna nadograditi i ti ne bi želite kupiti cijeli novi PSU samo izazvati svoje nove komponente se ne rade na najbolji tamo ... Ah da i ti ne bi Trebam novi CPU fan uzrok Intel ventilatorom i antec 900 će se zadržati na oko 20c CPU / 40c punim opterećenjem ako vaš overcloacking ... imam to isto CPU ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 2 PSU u jednom predmetu? | pete21 | Cases & Power Supplies | 11 | 4. kolovoz 2008 10:14 |
| Novi slučaj | Cew27 | Cases & Power Supplies | 5 | 27. travanj 2008 14:27 |
| Najboljem slučaju!?!? | gaza14 | Cases & Power Supplies | 12 | 5. travanj 2008 09:24 |
| Najboljem slučaju za mene | Peder | Cases & Power Supplies | 5 | 6. prosinac 2007 02:24 |
| Traľite slučaju | Vlad | Cases & Power Supplies | 9 | 4. prosinac 2007 08:22 |
| Thread Tools | |
| |