kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Cases & Power Supplies

Register

Legjobb esetben?

Reply

Téma eszközök
Old 2007 Szeptember 7., 11:42
Csoport tagja

Default Legjobb esetben?

Ha valaki lenne olyan kedves a következő az a rendszer, hogy én leszek futó rendszerbe. Én magam épület, és azt kell használni a videó kiadás és könnyű marketing termelést. Alapvetően Tudnom kell, mi a jó ügy ez az egység, plusz van a tápegység elég jó. Köszönöm.

CPU ventilátor:
Arctic Cooling Freezer 7 Pro (775)

Power Supply:
COOLER MASTER Real Power Pro RS850EMBA 850W

Videokártya:
nVIDIA QUADRO FX 3400, FX3400 PCI-Express, 256 MB, Dual DVI, CAD, DCC

Sound Card
Sound Blaster X-Fi XtermeMusic Audio Card

Processzor.
Intel Core 2 Duo E6850 Conroe 3.0GHz 4M megosztott L2 Cache LGA 775

Memória
Corsair 4 GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400)
(2 db)

- Alaplap
ASUS P5K WS LGA 775 Intel P35 Intel ATX
Old 2007 Szeptember 7., 16:21
Donor Group

Default Legjobb esetben?

Én nem ismerik el a grafikus kártya, de Im róla, hogy a tápegység fel a munkát.
A választás az ügy többet a személyes preferenciák, mint bármi más (meg kell ATX és nyilvánvalóan széles ahhoz, hogy megfeleljen a CPU hűtő).
Mit szándékozik költeni, és mit akarnak, hogy néznek ki? Egy piros külföldiek fej villogó fények lol vagy diszkrét funkcionális esetben a keverékeket és a többi dolgot (TV / DVD stb)?

My System: Krlll

Processzor (ok):
Intel Q9550@4.33Ghz
Alaplap:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
RAM memória:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafikus kártya (k):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Hangkártya:
Fedélzeti HDA
Merevlemez (ek):
Néhány lol 1650GB összesen
Optikai meghajtó (k):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / tápegység:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Hűtés:
Tuniq Tower 120
Hálózat / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ok):
Acer 22 "széles
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate X64
Old 2007 Szeptember 7., 23:04
Donor Group

Default Legjobb esetben?

Jó post Krill .

Üdv újra Clinton, mint Krill kimondja, hogy minden a személyes beállításokat. Néhányan, mint a "bling" tényező, néhány, mint jómagam, mint a visszafogott és finom.

Mi a költségvetés az Ön esetében?
Amely a fenti táborban ugye esik?
Az Ön asztala, illetve a padló?

Adj választ ezekre a kérdésekre, és jelentős támogatást ad néhány példát.

Ami a psu. 850w is hatalmas túlzás, és Coolermaster psu (a nem, hogy saját maguk) hajlamosak run hot. Én a következőket mondta az elmúlt néhány szálat, de ez esetben a tápegység már idézett egy szabványos méretű ATX eset, ami kell küzdeniük a sok Heatsinks (több wattértékek annál Heatsinks), ami azt jelenti, hogy azok vagyunk minden zúzott esetén, csökkenti a légáramlást és a növekvő környezeti hő.

Határozottan javasoljuk, ha akarok menni a nagy teljesítményt, a kompromisszum (a wattértékek Mindegy, nem a minőség) a Enermax Infiniti 720w. Az egyik legjobb psu van a piacon.

Figyelembe véve a többi el építeni, hogy van értelme, hogy egy nagyon jó minőségű psu.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old 8. Sep 2007, 04:23
Donor Group

Default Legjobb esetben?

Van Antec P150 és úgy találja, hogy egy nagyon szép szó. Ennek egy jó közepes méretű torony, nagyon alulértékeltek és a jó választás, ha keres valamit csendes (például azt, amely csökkenti a szerelési merevlemezt zaj gyakorlatilag nulla, hang csillapító panel, stb.) Saját jött a tápegység, de ez a változat nem az áramellátást az úgynevezett Antec Solo. Sajnos az eset nem a legolcsóbb a piacon, de talán érdemes megnézni. Ha szükség van valami nagyobb, akkor az Antec P180 sorozat igen, fenéken mounting PSU szakasz, de megint nem olcsó. Nem az a fajta dolog, amit keres, de azt gondoltam, érdemes megemlíteni, csak abban az esetben.

My System: Elefántos

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad Q6600
Alaplap:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM memória:
2 GB Corsair XMS
Grafikus kártya (k):
Asus EN8600GT Silent
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Samsung HD501
Optikai meghajtó (k):
Asus DRW-1814BLT
Case / tápegység:
Antec P180/Corsair HX620
Hűtés:
Thermalright Ultra-120 szélsőséges
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Dell 2005FPW 20 hüvelykes
Operációs rendszer (ek):
Windows Vista Home Premium
Old 8. Sep 2007, 10:31
Csoport tagja

Default Legjobb esetben?

Idézet:
Originally Posted by alex View Post

Mi a költségvetés az Ön esetében?
Amely a fenti táborban ugye esik?
Az Ön asztala, illetve a padló?

Egy esetben egy száz dollárt minket (I am a költségvetés és ezen a gépen eddig költségkalkulációs nekem több mint 2300 $ - us).

Azt mondanám, hogy esik az utóbbiak a két listán. . . Végül is azt hiszem, a Hold leszálló volt hamis így külföldiek nem én világom hahahahahaha. Igazán azonban akarok valamit, hogy néz ki, a szakmai, mert ez lesz használható az én dolgom.

Ez lesz futó le a padlóra.

Ami a hatalom kérdését, azt hiszem, csak nem érti a koncepciót. Csak nem akarjuk, hogy a fogás az eső nem umbrella. Tárgytalan, hogy van értelme? Azt akartam, hogy egy aranyos kis metafora, hogy járna a mosoly, azonban, nem akarok az lenni, aki "nyitott száj és én el minden kétség." haha
Old 8. Sep 2007, 10:52
Donor Group

Default Legjobb esetben?

Hangosan nevet,

Ez lenne az Antec 900 majd. De igen, a P150 egy szép ügy, nagyon elegáns, és csak kicsit drágább, mint a 900 most.

Vagy lesz túl jó a fordítás.

Ismerkedj meg a helyszínek, és ha lehet kapni vagy (vagy alatt) költségvetése, ha nem lehet keresni a Jeantech Phong (ejtsd "Fong" Mielőtt bárki teszi minden fingós vicceket), és nem az, mint a Phong 2 nem olyan jó ár-érték arány.

A Phong egy remek költségvetés esetében.

-Kanoakavirus
Old 8. Sep 2007, 23:15
Csoport tagja

Default Legjobb esetben?

Király köszönöm. Megtaláltam a 900 körülbelül 100 $ és figyelte a véleményét, és úgy néz ki.

Most az a tápegység, kérjük, ismertesse, hogy nekem ez a fogalom. Azért vagyok nyugtalan, mert én is egyike azoknak az online számítások a wattértékek szükség, és ez equaled közel 850w. Nos, ha ez igaz, csak nem értem, hogy valamit, ami nem éri el fog futni a számítógép ne okozzon hibát. Feltételezem, hogy nem minden használható watt lesz lecsepegtetett egyszerre, de még ez is lesz, nem kevesebb, mint 700. Amint azt korábban ezt nem is jól megértsük ezt. Ha nem, kérjük, ismertesse, hogy nekem, hogy megy ez. Köszönöm szépen.
Old 16. Sep 2007, 06:31
Csoport tagja

Default Legjobb esetben?

Antec 900 ftw Van egy szerkezet nagy vagányságból de ... én dont tud sokat psu, de azt mondanám, hogy a legjobb, hogy egy nagyon jó, ha nem akarjuk, hogy nem, és virágzik a elit számítógép sült. Azt is fel kell venni, hogy a leginkább megfelelő módon fog frissítést, és nem akarom, hogy vegyél egy teljesen új psu csak okozhat az új alkatrészek nem dolgozik ott a legjobb ... Ó, igen, és nem kell egy új cpu ventilátort mert az Intel és a ventilátor Antec 900 fogja a cpu kb 20c / 40c teljes terhelés ha a overcloacking ... Van, hogy ugyanazon a CPU ...
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.