פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מקרים & ספקי כוח

Register

המקרה הטוב ביותר?

Reply

שרשרת כלים
Old 7 ספטמבר 2007, 11:42
חבר קבוצת

Default המקרה הטוב ביותר?

אם מישהו יהיה כל כך הבאות היא סוג של מערכת שאני יהיה לפעול על המערכת שלי. אני בונים את זה בעצמי והוא ישמש עבור וידאו Edition וכמה לאור שיווק הייצור. בעיקרון אני צריך לדעת מה הוא טוב למקרה זה יחידה, בתוספת החשמל שלי הוא מספיק טוב. תודה.

CPU מעריץ:
Arctic Cooling Freezer 7 Pro (775)

החשמל:
Cooler Master Real Power Pro RS850EMBA 850W

כרטיס וידאו:
NVIDIA QUADRO FX 3400, FX3400 PCI-Express, 256MB, Dual DVI, CAD, DCC

כרטיס קול
Sound Blaster X-Fi כרטיס שמע XtermeMusic

מעבד.
Intel Core 2 Duo E6850 Conroe 3.0GHz 4M shared L2 Cache LGA 775

זיכרון
CORSAIR 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400)
(כמות 2)

- לוח האם
ASUS P5K היה LGA 775 Intel P35 ATX אינטל
Old 7 ספטמבר 2007, 16:21
קבוצת תורמים

אני לא מכיר את כרטיס המסך שלך אבל בטוח Im PSU תלוי את העבודה.
הבחירה היא של מקרה נוסף על העדפה אישית מאשר כל דבר אחר (הוא חייב להיות ברור ATX ו רחב מספיק כדי להכיל את CPU Cooler).
מה אתה מוכן להוציא ומה אתה רוצה לעשות את זה נראה? של חיזרים ראש אדום עם הברקה האורות LOL או דיסקרטי תפקודית blends מקרה כי גם עם דברים אחרים (TV / DVD וכו ')?

המערכת שלי: Krlll

מעבד (ים):
אינטל Q9550@4.33Ghz
לוח האם:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
זיכרון RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
כרטיס מסך (S):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 מ)
כרטיס קול:
Onboard HDA
Hard Drive (s):
כמה LOL 1650GB סה"כ
כונן אופטי (S):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Cooling:
Tuniq Tower 120
רשת / אינטרנט:
Dual Gigabit Ethernet
צג (S):
Acer 22 "widescreen
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x64
Old 7 ספטמבר 2007, 23:04
קבוצת תורמים

טוב לכתוב Krill .

היי שוב קלינטון, כמו מדינות Krill העיקר העדפה אישית. יש אנשים כמו 'בלינג' גורם, חלק, כמוני, כמו understated ו מתוחכם.

מה התקציב שלך במקרה?
איזו מבין האפשרויות לעיל מחנות אתם משתייכים?
על השולחן שלך, או על הרצפה?

תן לנו תשובות על שאלות אלה היא סיוע לתת לך כמה דוגמאות.

באשר PSU. 850w הוא מסיבי overkill, ו Coolermaster PSU's (הם לא תבצע משלהם) נוטים לפעול חם. אני כבר אמר את הבאים על כמה פתילים האחרונות אבל זה מקרה של PSU שכבר מצוטט הוא רגיל בגודל ATX מקרה, שבו יש להתמודד עם הרבה heatsinks (יותר wattage יותר heatsinks) מה שאומר שהם כל להמחץ במקרה, הקטנת airflow והגברת Ambient בחום.

אני ממליץ בחום, אם אתה רוצה ללכת גבוהה wattage, פשרה (ב wattage בכל מקרה, לא איכות) של Enermax Infiniti 720w. אחד הטובים ביותר של PSU על השוק היום.

בהתחשב בשאר שלך לבנות הגיוני כדי לקבל איכות טובה מאוד PSU.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 8 ספטמבר 2007, 04:23
קבוצת תורמים

יש לי את ANTEC P150 ואני מוצא את זה ממש נחמד המקרה. Its a good מגדל גודל בינוני, ו מאוד understated בחירה טובה אם אתה מחפש משהו שקט (למשל יש לו חתכים הרכבה אשר כונן קשיח רעש עד כמעט אפס, נשמע damping לוחות, וכו '). שלי בא עם PSU אך קיימת גירסה ללא החשמל התקשר ANTEC סולו. לצערנו זה לא מקרה את הזול ביותר על השוק, אבל אולי שווה לראות. אם אתה צריך משהו יותר גדול אז ANTEC p180 סדרה מאוד הם ראו, עם הרכבה PSU החלק התחתון, אבל שוב, לא זול. לא יהיו סוג של דבר שאתה מחפש, אבל חשבתי שכדאי הזכרה למקרה.

המערכת שלי: של פיל

מעבד (ים):
Intel Core 2 Quad Q6600
לוח האם:
ASUS P5K-E/Wi-fi
זיכרון RAM:
2GB Corsair XMS
כרטיס מסך (S):
ASUS EN8600GT שותק
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
Samsung HD501
כונן אופטי (S):
ASUS DRW-1814BLT
Case / PSU:
ANTEC P180/Corsair HX620
Cooling:
Thermalright Ultra-120 קיצוני
רשת / אינטרנט:
צג (S):
2005FPW 20 אינץ 'של Dell
מערכת הפעלה (S):
Windows Vista Home Premium
Old 8 ספטמבר 2007, 10:31
חבר קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אלכס View Post

מה התקציב שלך במקרה?
איזו מבין האפשרויות לעיל מחנות אתם משתייכים?
על השולחן שלך, או על הרצפה?

הייתי רוצה מקרה תחת לנו מאות דולרים (אני על התקציב ועל מחשב זה עד כה עולה לי מעל 2,300 $ - עלינו).

אני אומר את זה נופל לתוך האחרונה של שני ברשימה. . . אחרי הכל אני חושב הירח זיוף הנחיתה היה כל כך חיזרים הם לא דבר hahahahahaha שלי. אם כי באמת, אני רוצה משהו שנראה מקצועי, כי זה הולך להיות בשימוש עבור העסק שלי.

זה הולך להיות מפעיל את הרצפה.

לגבי עוצמת הבעיה, אני מניח שאני פשוט לא מבין את הרעיון. אני פשוט לא רוצה להתפס ב בגשם ללא מטריה. האם זה הגיוני? אני רוצה להשתמש חמוד קטן מטפורה כי תביא חיוך, עם זאת, אני לא רוצה להיות אדם "פתח לי את הפה ולהסיר כל ספק". haha
Old 8 ספטמבר 2007, 10:52
קבוצת תורמים

לצחוק בקול רם,

זה יהיה אז את ANTEC 900. אבל כן, את P150 הוא קנס מקרה, מאוד אלגנטי ורק מעט יותר יקרות מאשר 900 כעת.

או יהיה טוב מלבד ה-build.

שיהיה לך להסתכל על האתרים שלך ולראות אם אתה יכול להשיג גם ב (או מתחת) תקציב, אם אתה לא יכול שיהיה לך לחפש את Jeantech חדרים (מבוטא 'fong' לפני כל אחד עושה כל נפיחה בדיחות) 2 חדרים לא כמו שלו אין כמו ערך טוב לכסף.

את חדרים הוא מעולה תקציב מקרה.

-Kanoakavirus
Old 8 ספטמבר 2007, 23:15
חבר קבוצת

מדהים תודה. מצאתי את בסביבות 900 ל 100 $ ו סקירה הסתכלו על זה, וזה נראה נהדר.

עכשיו בתור PSU את זה בבקשה להסביר לי מושג. הסיבה apprehensive אני עשיתי את זה כי אחד מאותם מקוונים החישובים של wattage הצורך והוא equaled כמעט 850w. עכשיו, אם זה נכון, אני רק לא מבין איך משהו שהוא פחות מזה הוא הולך להפעיל את המחשב ללא גרימת שגיאות. אני מניח שזה לא כל שמיש וואט יהיה מנוקז בבת אחת, אבל גם זה את זה הולך להיות לא פחות מ 700. כאמור, לא לפני שאני חייב להיות בעל הבנה טובה של זה. אם אתה יכול בבקשה להסביר לי איך זה עובד. תודה רבה לך.
Old 16 ספטמבר 2007, 06:31
חבר קבוצת

ANTEC 900 ftw יש לי אחד פועל היטב בעיטות אבל ... אני יודע הרבה על dont של PSU אבל אני אומר את מיטב לצאת עם אחד טוב כמו שאתה לא רוצה לעשות את זה להיכשל ו בום העלית את המחשב מטוגנים. עליך גם לשים בחשבון שאתה הולך לשדרג כראוי ביותר ואתה לא רוצה לקנות חדשה לגמרי רק לגרום PSU הרכיבים החדשים הם לא עובדת הכי טוב שיש בבית ... אה כן ואתה לא צריך חדש CPU מעריץ לגרום אינטל ו מעריץ את ANTEC 900 תמשיך את CPU בשעה 20c / 40c במלוא לטעון, אלא אם overcloacking ... יש לי את זה מאוד באותה CPU ...
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
2 PSU במקרה אחד? pete21 מקרים & ספקי כוח 11 4th אוגוסט 2008 10:14
מקרה חדש Cew27 מקרים & ספקי כוח 5 -27 לאפריל 2008 14:27
במקרה הטוב ביותר!?!? gaza14 מקרים & ספקי כוח 12 ה -5 בחודש אפריל 2008 09:24
מקרה הכי טוב בשבילי Raver מקרים & ספקי כוח 5 6 דצמבר 2007 02:24
מחפש תיק Vlad מקרים & ספקי כוח 9 4th דצמבר 2007 08:22
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.