mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Cases & Power Supplies

Register

Geriausiu atveju?

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 7, 2007, 11:42
Narys

Default Geriausiu atveju?

Jei kas nors būtų toks geras taip sistemą, kad man bus rodomi mano sistema. Esu pastate jis pats ir ji bus naudojama vaizdo įrašų leidimas, ir šiek tiek šviesos į prekybos gamybos. Iš esmės man reikia žinoti, kas yra gera byla dėl šio padalinio, taip pat yra mano maitinimo pakankamai gera. Ačiū.

Ventiliatoriaus CPU:
Arkties Cooling Freezer 7 Pro (775)

Power Supply:
Cooler Master Real Power Pro RS850EMBA 850w

Vaizdo plokštė:
NVIDIA Quadro FX 3400, FX3400 PCI-Express, 256MB, Dual DVI, CAD, DCC

Garso plokštė
Sound Blaster X-Fi Audio Card XtermeMusic

Procesorius.
Intel Core 2 Duo E6850 Conroe 3.0GHz 4M bendras L2 Cache LGA 775

Atmintis
CORSAIR 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400)
(QTY 2)

- Plokštė
Asus P5K WS LGA 775 Intel P35 ATX Intel
Old Rugsėjis 7, 2007, 16:21
Donorų grupės

Aš nesu susipažinęs su jūsų vaizdo plokštė, bet Im įsitikinkite, kad jūsų PSU yra iki darbo.
Bylos pasirinkimas yra daugiau apie asmeninio skonio, nei ko nors kito (jis turi būti ATX ir akivaizdu, pakankamai plati, kad tilptų CPU COOLER).
Ką jūs pasiruošę išleisti, ir ko tu nori, kad jis atrodo? Raudona užsieniečių galva mirksi žiburiai lol ar diskretiškas funkcinės atveju, kad puikiai dera su kitomis jūsų Stuff (TV / DVD ir tt)?

Mano sistema: Krlll

Procesorius (-iai):
Intel Q9550@4.33Ghz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM atmintis:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (-ai):
Gainward 4870X2 (940 Core 840 MEM)
Garso plokštė:
Borto HDA
Kietasis diskas (-ai):
Keletą lol 1650GB viso
Optical Drive (s):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Aušinimas:
Tuniq Tower 120
Tinklas / Internetas:
Dual Gigabit Ethernet
Monitorius (-ai):
Acer 22 "widescreen
Operacinė sistema (-os):
Vista x64 Ultimate
Old Rugsėjis 7, 2007, 23:04
Donorų grupės

Gera paštu Krilis .

Hi again Clinton, kaip Krilis narių It's All About asmens pasirinkimą. Kai kuriems žmonėms patinka 'bling' faktorius, kai, kaip ir aš žmonės, kaip mažos ir subtilus.

Kas jūsų atveju biudžetas?
Kuris iš pirmiau stovyklas jums priklauso?
Ant stalo ar ant grindų?

Duok mums atsakymus į šiuos klausimus ir bus pagalba, duoti jums keletą pavyzdžių.

Dėl PSU. 850w masyvi Overkill ir Coolermaster PSU's (jie daro ne savo) yra linkę paleisti karšta. Sakiau apie keletą naujų temų, bet taip, kad PSU Jūs cituojamą atveju yra standartinės dydžio ATX atveju, kuris turi susidurti su daug radiatoriai (daugiau galingumo daugiau radiatoriai), tai jie visi sutraiškė atveju, sumažinti oro srautą ir didinant aplinkos šilumos.

Aš primygtinai rekomenduojame, jei norite pereiti didelio galingumo, kompromisą (pagal galia šiaip, ne į kokybę) ir Enermax Infiniti 720W. Vienas iš geriausių PSU's rinkoje šiandien.

Atsižvelgiant į jūsų sukurti prasmę gauti labai geros kokybės PSU poilsio.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Rugsėjis 8, 2007, 04:23
Donorų grupės

Turiu Antec P150 ir man atrodo tikrai gražus atveju. Jo geras vidutinio dydžio bokštas, labai mažos ir geras pasirinkimas, jei ieškote ko nors tyliai (pvz., jis turi tvirtinimo kurie gabalai kietojo disko triukšmas praktiškai nulinis, garso slopinimo plokštės, kt.) Mano atėjo su PSU, tačiau yra be maitinimo versija vadinama Antec Solo. Deja, jos nėra pigiausias atveju į rinką, bet gal verta ieškoti. Jei jums reikia ko nors daugiau tada Antec P180 serija yra labai vertinamas, su dugno montavimas PSU skyriuje, tačiau dar nėra pigūs. Negali būti dalykas tipo, kad jūs ieškote, bet aš maniau, verta paminėti tik tuo atveju.

Mano sistema: Dramblys

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad Q6600
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS
Graphics Card (-ai):
Asus EN8600GT Silent
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Samsung HD501
Optical Drive (s):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Aušinimas:
Thermalright Ultra-120 Extreme
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Dell 2005FPW 20 colių
Operacinė sistema (-os):
Windows Vista Home Premium
Old Rugsėjis 8, 2007, 10:31
Narys

Citata:
Originally Posted by Alex View Post

Kas jūsų atveju biudžetas?
Kuris iš pirmiau stovyklas jums priklauso?
Ant stalo ar ant grindų?

Norėčiau atveju pagal šimtą mus dolerių (aš apie biudžeto ir šio kompiuterio tiek, kiek tai kainuoja man virš $ 2,300 - us).

Sakyčiau, jis patenka į pastarųjų dviejų išvardyti. . . Galų gale manau, kad po Mėnulį buvo suklastotas, kad užsieniečiai ne mano dalykas hahahahahaha. Nors iš tikrųjų, aš noriu ko nors, kad atrodo profesionaliai, nes tai bus naudojami mano verslui.

Tai bus rodomi nuo grindų.

Kalbant apie elektros energijos problema, manau, kad tiesiog negali suprasti sąvoką. Aš tiesiog nenoriu, kad bus sugauti be skėtis lietus. Does that make sense? Norėjau naudoti mažai mielas metafora, kad atneštų šypseną, tačiau, aš nenoriu būti asmuo "Atidaryti mano burna ir pašalinti visus abejonių." cha
Old Rugsėjis 8, 2007, 10:52
Donorų grupės

Garsiai juoktis,

Kad būčiau Antec 900 tada. Bet yeah, P150 yra baudos atveju, labai stilingi, ir tik šiek tiek brangesnis nei 900 metu.

Bet bus gerai Be statyti.

Ar jūsų svetainės išvaizdą ir pažiūrėkite, ar galite gauti arba ne (arba) biudžetui, jei negali turėti už Jeantech Phong išvaizdą (pronounced "Fong" kol kas daro bet bezdalius anekdotai) NOT Phong 2 jo ne good value for money.

Phong yra puikus biudžete.

-Kanoakavirus
Old Rugsėjis 8, 2007, 23:15
Narys

Awesome ačiū. Aš už maždaug $ 100 900 ir žiūrėjo į ją peržiūri ir atrodo puikiai.

Dabar kaip PSU prašome paaiškinti šią sąvoką į mane. Todėl aš Apprehensive yra todėl, kad aš vienas iš tų interneto skaičiavimus galia reikalinga ir ji prilygo beveik 850w. Dabar, jei tai yra teisinga, aš tiesiog nesuprantu, kaip kažkas, kas yra mažesnis negu ruošiasi paleisti kompiuterį nedarant klaidų. Manau, kad ne visi naudoti vatais bus sausas ne kartą, tačiau net ir šiuo ji bus ne mažiau nei 700. Kaip minėta aš negali turėti gerą supratimą apie tai. Jei galėtumėte prašome paaiškinti man, kaip tai veikia. Thank you so much.
Old Rugsėjis 16, 2007, 06:31
Narys

Antec 900 ftw turiu viena puikiai prasideda, bet ... I dont know much about PSU's, bet norėčiau pasakyti savo geriausiai eiti su labai gera, kaip jūs nenorite, kad nesėkmę ir strėlės savo prabangių kompiuterio kepti. Jūs taip pat turi turėti omenyje, kad jums labiausiai tinkamą gonna atnaujinimo ir nenorite, kad nusipirkti visiškai naują PSU tiesiog sukelti naujus komponentus ne darbo metu yra geriausias ... Oh yes, ir jums nereikės naujo procesoriaus ventiliatorius sukelia Intel ventiliatoriaus ir Antec 900 bus jūsų CPU maždaug 20c / 40c pilna apkrova, nebent jūsų overcloacking ... turiu, kad labai pats CPU ...
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
2 PSU vienoje byloje? pete21 Cases & Power Supplies 11 4 rugpjūtis 2008 10:14
Naujos bylos Cew27 Cases & Power Supplies 5 Balandis 27, 2008 14:27
Geriausiu atveju!?!? gaza14 Cases & Power Supplies 12 5 balandis 2008 09:24
Geriausiu atveju for Me Raver Cases & Power Supplies 5 6 gruodis 2007 02:24
Ieškote atveju Vlad Cases & Power Supplies 9 Gruodis 4, 2007 08:22
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.