mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Cases & Power Supplies

Register

Labākajā gadījumā?

Reply

Thread Tools
Old Septembris 7, 2007, 11:42
Loceklis

Default Labākajā gadījumā?

Ja kāds būtu tik labs šādu sistēmu, kas man būs darboties ar manu sistēmu. Es esmu celtniecības to sevi, un tā tiks izmantota video valodā un dažiem vieglajiem tirdzniecības ražošanu. Būtībā man ir jāzina, kas ir labs, kas tas vienība, kā arī ir mans barošanas pietiekami labs. Paldies.

CPU ventilators:
Arktisks Cooling Freezer 7 Pro (775)

Power Supply:
Cooler Master Real Power Pro RS850EMBA 850W

Video karte:
NVIDIA Quadro FX 3400, FX3400 PCI-Express, 256MB, Dual DVI, CAD, DCC

SKAŅAS KARTE
Sound Blaster X-Fi XtermeMusic Audio Card

Procesoru.
Intel Core 2 Duo E6850 Conroe 3.0GHz 4M L2 Cache LGA 775

Memory
CORSAIR 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400)
(qty 2)

- Motherboard
Asus P5K WS LGA 775 Intel P35 ATX Intel
Old Septembris 7, 2007, 16:21
Donors Group

Es neesmu iepazinies ar savu grafikas karti taču man, ka jūsu PSU ir līdz darbam.
Lietu izvēle ir vairāk par personīgās vēlmes nekā jebkas cits (tai noteikti jābūt ATX un acīmredzot pietiekami plaša, lai pielāgotu CPU Cooler).
Ko jūs esat ar mieru tērēt un ko jūs vēlaties to izskatās? Sarkans ārvalstnieku galvas bākugunis lol vai diskrēti funkcionāla lieta ka uz maisījumiem arī ar jūsu Citi sīkumi (tv / dvd utt)?

Mana sistēma: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM Operatīvā atmiņa:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Sound Card:
Borta HDA
Hard Drive (s):
Maz lol 1650GB kopā
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Dzesēšana:
Tuniq Tower 120
Tīkla / Internets:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "Widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old Septembris 7, 2007, 23:04
Donors Group

Good post Krils .

Hi again Clinton, jo Krils valstis tas viss ir par personīgo izvēli. Daži, piemēram, "bling" faktors, dažas, piemēram, sevi, cilvēkiem, piemēram, nepietiekami un izsmalcināts.

Whats budžetu jūsu gadījumā?
Kura no iepriekš nometnēs Jūs iedala?
Uz jūsu galda vai grīdas?

Sniegt mums atbildes uz šiem jautājumiem, un tas palīdzēs, sniedzot jums dažus piemērus.

Attiecībā uz psu. 850W ir masīvs overkill, un Coolermaster PSU's (tie nepadara viņu pašu) ir tendence darboties karsti. Man teica sekojošo daži nesen vītnes, bet, ka psu esat citēto lieta ir standarta izmēra ATX lietas, kas ir jācīnās ar daudz Pāraidīšanas elementi (vairāk jaudas, vairāk Pāraidīšanas elementi), kas nozīmē, ka tie esam visi sasmalcināta gadījumā, samazināt gaisa plūsmu un palielinot apkārtējā siltuma piesaistīšanai.

Es stipri ieteiktu, ja jūs vēlaties iet ar augstu jaudas, kompromisu (ar jaudas anyway, nevis kvalitātes) in Enermax Infiniti 720w. Viens no labākajiem psu ir uz tirgu šodien.

Ņemot vērā pārējo Jūsu būvēt ir lietderīgi iegūt ļoti labas kvalitātes psu.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Septembris 8, 2007, 04:23
Donors Group

Man ir Antec P150, un man tas patiešām jauku lietu. Tās labi izmērs vidēji tornis, kas ir ļoti nepietiekami, un laba izvēle, ja jūs meklējat kaut ko klusu (piemēram, tā ir montāža, kas izcirtņi cieto disku, troksnis praktiski līdz nullei, skaņas slāpēšanas paneļi uc). Mana nāca ar PSU bet ir versija bez barošanas sauc par Antec Solo. Diemžēl tā nav lētākais lietu tirgū, bet varbūt ir vērts meklēt. Ja jums ir nepieciešams kaut ko lielāku tad Antec P180 sērijas ir ļoti uzskatāmi, ar apakšējo stiprinājumu PSU sadaļā, bet atkal nav lēti. Nevar tipa lieta, ka jūs meklējat, bet es domāju, vērts pieminēt, katram gadījumam.

Mana sistēma: Elephant

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600
Motherboard:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Corsair XMS
Graphics Card (s):
Asus EN8600GT Silent
Sound Card:
Hard Drive (s):
Samsung HD501
Optical Drive (s):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Dzesēšana:
Thermalright Ultra-120 galējās
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
Dell 2005FPW 20 collas
Operating System (s):
Windows Vista Home Premium
Old Septembris 8, 2007, 10:31
Loceklis

Quote:
Originally Posted by alex View Post

Whats budžetu jūsu gadījumā?
Kura no iepriekš nometnēs Jūs iedala?
Uz jūsu galda vai grīdas?

Es gribētu lietā saskaņā ar simts mūs dolāru (es esmu budžetā un šajā datorā līdz šim ir izmaksas man vairāk 2.300 $ - mums).

Es teiktu, ka tā iekļaujas pēdējais no diviem uzskaitītas. . . Pēc tam, kad es domāju, ka mēness nolaišanās bija fake tik ārvalstniekam nav mana lieta hahahahahaha. Vai tiešām, lai gan, es gribu kaut ko, kas izskatās profesionāli, jo tas gatavojas izmantot manu uzņēmumu.

Tas būs darbojas pie grīdas.

Attiecībā uz enerģijas jautājumu, es domāju es tikai nesaprotu koncepcija. Es tikai negribu būt nozvejotas lietus bez lietussarga. Vai tas ir jēga? Es gribēju izmantot cute maz metafora, kas nestu smaidu, tomēr, es nevēlos būt persona "Open manu muti, un noņemt visas šaubas. haha
Old Septembris 8, 2007, 10:52
Donors Group

Lols,

Kas lūdzu ir Antec 900 tad. Bet jā, P150 ir naudas lieta, ļoti stilīgs, bet tikai nedaudz dārgāks nekā 900 tagad.

Nu būs labs papildus būvēt.

Vai apskatīsim jūsu vietnes un redzētu, vai varat saņemt vai nu (vai) budžeta, ja jūs nevarat Vai meklējiet Jeantech Phong (izrunā "Fong", pirms kāds padara jebkuru Fart jokiem) NOT 2 Phong tās nevis kā labu naudas vērtību.

Phong ir lieliska budžets gadījumā.

-Kanoakavirus
Old Septembris 8, 2007, 23:15
Loceklis

Awesome thank you. Es atradu 900 ap $ 100 un skatījos pārskatīšanu, un tas izskatās lieliski.

Tagad par PSU, lūdzu paskaidrojiet šo jēdzienu ar mani. Iemesla dēļ es esmu nobažījies ir tāpēc, ka man bija viens no tiem online aprēķinu jaudas nepieciešams, un equaled gandrīz 850W. Tagad, ja tas ir pareizi es tikai nesaprotu, kā kaut ko, kas ir mazāks nekā gatavojas palaist datoru, neradot kļūdas. Es domāju, ka ne visi izmantojami vati būs sausa uzreiz, bet pat šis tas būs ne mazāks par 700. Kā minēts iepriekš man nav laba izpratne par to. Ja jūs varētu, lūdzu, paskaidrojiet man, kā tas darbojas. Thank you so much.
Old Septembris 16, 2007, 06:31
Loceklis

Antec 900 FTW Man ir viens strādā liels kicks, bet ... Nezinu daudz par psu ir, bet es teiktu tā vislabāk iet ar ļoti labs kā jūs nevēlaties, lai izgāztos un uzplaukums jūsu elite dators tiek cepta. Jums ir iekļauti arī vērā, ka Jums ir visvairāk pareizi gonna uzlabot un jūs nevēlaties, lai būtu iegādāties pilnīgi jaunu psu tikai izraisīt jaunas detaļas netiek strādā tur vislabāk ... Ak jā, un jums nevajadzēs jaunu cpu ventilatoru izraisīt Intel ventilatoru un ANTEC 900 saglabās savu cpu ap 20c / 40c pie pilnas slodzes, ja vien jūsu overcloacking ... i ir, ka tajā pašā cpu ...
Reply

Register

Bookmarks