![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dacă cineva ar fi atât de natură următoarele este sistemul pe care am vor rula pe sistemul meu. Sunt clădire-o chiar eu, iar acesta va fi folosit pentru video ediţie şi unele lumina comercializare de producţie. Practic am nevoie sa stiu ce este un bun caz pentru această unitate, plus mi-e de alimentare suficient de bun. Mulţumesc. CPU fan: Răcire Arctic Freezer 7 Pro (775) Alimentare: Cooler MASTER Real Power Pro RS850EMBA 850W Video card: NVIDIA QUADRO FX 3400, FX3400 PCI-Express, 256MB, Dual DVI, CAD, DCC Placă de sunet Sound Blaster X-Fi XtermeMusic Audio Card Procesor. Intel Core 2 Duo E6850 Conroe 3.0GHz 4M shared L2 Cache LGA 775 Memorie Pirat 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) (Cantitate 2) - Plăci de bază ASUS P5K WS LGA 775 Intel P35 ATX Intel |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu nu sunt familiarizaţi cu vă placă grafică, dar asiguraţi-vă că Im PSU este de până la locul de muncă.
Alegerea este cazul mai multe despre preferinţa personală decât orice altceva (acesta trebuie să fie ATX şi, evident, destul de mare pentru a se potrivi cu procesorul Cooler). Ce esti dispus să o cheltuiţi şi ce vrei să-l arata? Un cap rosu străini cu aprinde luminile lol sau un discret funcţionale cazul în care amestecurile de bine cu alte lucruri (TV / DVD, etc)? Sistemul meu: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bun post Krill . Max Clinton, din nou, ca Krill membre totul despre o preferinţă personală. Unii oameni, cum ar fi "bling" factor, unele, la fel ca mine, cum ar fi subestimate şi subtile. Ce buget pentru cazul dumneavoastră? Care dintre cele de mai sus tabere nu se încadrează în tine? Pe birou sau pe jos? Dă-ne răspunsuri la aceste întrebări şi-l va ajuta în a vă da câteva exemple. În ceea ce priveşte PSU. 850w este masiv nejustificată, şi Coolermaster PSU's (care nu face propriile lor) au tendinţa de a fugi la cald. I-am spus cu privire la următoarele câteva fire de recent, dar acest caz pentru PSU pe care le-aţi citat este un standard de dimensiuni ATX caz, care are de a se lupta cu o multime de heatsinks (de mai multe wattage mai heatsinks), ceea ce înseamnă că sunt toate strivit în cazul, reducerea şi creşterea airflow ambiant căldură. Eu recomand, dacă doriţi să mergeţi wattage de mare, la un compromis (în wattage oricum, nu în calitate) în Enermax Infiniti 720w. Una din cele mai bune PSU de pe piaţă astăzi. Având în vedere restul vă construi are sens pentru a obţine o foarte buna calitate PSU.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am Antec P150 şi am găsit-o chiar frumos caz. Are un turn de mărime medie, foarte subestimate şi o alegere bună în cazul în care căutaţi ceva de linişte (de exemplu, le-a montare care taie hard-disk de zgomot la aproape de zero, sunet amortizare panouri, etc). Meu a venit cu o PSU dar nu există o versiune fara sursa de alimentare a numit Antec Solo. Din păcate, ei nu este cel mai ieftin caz, pe piaţă, dar poate merita o privire. Dacă aveţi nevoie de ceva mai mare, atunci Antec p180 serie sunt extrem de privit, de jos, cu montare PSU secţiune, dar din nou, nu sunt ieftine. Nu pot fi de tipul de lucru pe care pe care il cauti dar am crezut că merită să fie amintit doar în cazul în care.
| |||
| |||
| Citat:
Aş dori un caz, sub o sută de dolari (eu sunt pe un buget şi acest computer atât de departe de mine a costurilor este de peste 2.300 dolari - ne). Aş spune că se încadrează în acest din urmă de cele două enumerate. . . După toate, cred că luna de aterizare a fost atât de fals străini nu sunt meu lucru hahahahahaha. Pe bune, deşi, vreau ceva care arată profesionale, pentru că acesta va fi folosit pentru afacerea mea. Acesta urmează să fie difuzate de pe podea. În ceea ce priveşte puterea de problemă, cred că doar nu înţeleg conceptul. Eu doar nu vrei să fi prins de nici o ploaie cu umbrela. Asta are sens? Am vrut să utilizeze un drăguţ puţin metafora care ar aduce un zâmbet, cu toate acestea, nu vreau să fie persoana care "Deschide gura mea şi a elimina orice îndoială." haha |
|
| |||
| |||
| Hohot de râs, ![]() Asta ar fi de Antec 900 atunci. Dar, da, de o amendă P150 este cazul, foarte elegant şi doar puţin mai scump decât în prezent de 900. Ori va fi un plus pentru a construi. Arunca o privire la site-urile dumneavoastră şi să vedeţi dacă puteţi obţine fie de la (sau sub) bugetul, dacă nu puteţi avea o privire de Jeantech Phòng (pronunţat "Fong 'înainte de oricine face orice băşi glume), care nu a Phòng 2 ca sa nu la fel de bună valoare pentru bani. De Phòng este un superb bugetul caz.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Awesome mulţumesc. Am găsit în jur de 900 de $ 100 şi privit-o analiză cu privire la aceasta şi se pare grozav. Acum, ca de PSU, vă rugăm să explicaţi acest concept pentru mine. Motivul pentru care am receptiv este pentru ca am facut unul din cele online calcule de wattage nevoie de ea şi equaled aproape 850w. Acum, dacă acest lucru este corect eu doar nu înţeleg cum ceva care este mai mică decât că se întâmplă pentru a rula computer fără a provoca erori. Presupun că nu toate utilizabile Watts va fi scurse dintr-o dată, ci chiar la acest va fi nu mai puţin de 700. Aşa cum am declarat înainte nu trebuie să aibă o bună înţelegere a prezentului. Dacă aţi putea să vă rog să-mi explice cum funcţionează. Mulţumesc foarte mult. |
|
| |||
| |||
| Antec 900 ftw am o mare lovituri de lucrări, dar ... i dont ştiu prea multe despre PSU lui, dar i-ar spune ei cel mai bine să mergi cu unul foarte bun ca nu doriti ca aceasta să nu reuşească şi boom-ul dvs. de elita computer este prăjit. De asemenea, trebuie să pună în considerare faptul că eşti cel mai corect, va actualiza şi ar trebui să nu mai vrea să aibă de a cumpăra un nou PSU doar vă provoca noi componente nu sunt acolo de lucru la cele mai bune ... Oh da, şi tu nu ar fi nevoie de un nou procesor Intel cauza fan ventilator antec 900 şi va continua să vă cpu la aproximativ 20c / 40C la sarcină maximă cu excepţia cazului în care vă overcloacking ... i care au acelaşi procesor foarte ... |