![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ak by bol niekto tak laskav týchto systému je, že som sa beží na mojom systéme. Som budove sám a bude použitý pre video vydanie, a niektoré ľahké marketing produkcie. V podstate by som mal vedieť, čo je dobré pre túto jednotku, plus je môj napájanie dosť dobrý. Ďakujem ti. CPU ventilátora: Arctic Cooling Freezer 7 Pro (775) Napájanie: COOLER MASTER Real Power Pro RS850EMBA 850W Grafická karta: nVIDIA QUADRO FX 3400, FX3400 PCI-Express, 256MB, Duálny DVI, CAD, DCC Zvukové karty Sound Blaster X-Fi XtermeMusic Zvuková karta Procesoru. Intel Core 2 Duo E6850 Conroe 3.0GHz 4M zdieľanej L2 Cache LGA 775 Pamäť Corsair 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) (množstvo 2) - Základné dosky ASUS P5K WS LGA 775 Intel P35 ATX Intel |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejsem obeznámen s grafickou kartou, ale Im vaše PSU sa do práce.
Voľba prípade sa viac o osobné preferencie, než čokoľvek iného (to musí byť ATX a samozrejme dosť široký, aby vyhovovala CPU Cooler). Čo ste ochotní minúť a čo chceš, aby vyzeral? Na červené cudzincov čele s majákom lol alebo diskrétní funkčné prípade, že mieša aj s vašimi ďalšími materiálmi (TV / DVD atď)? Môj systém: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý post Krill . Zdravím opäť Clinton, ako Krill štátoch je to všetko o osobné preferencie. Niektorí ľudia, ako je 'Bling' faktor, niektorí, ako ja, ako podhodnotené a jemnejšia. Čo sa rozpočtu pre váš prípad? Ktoré z uvedených táborov si spadajú do? Na svojom stole alebo na podlahe? Dajte nám odpovede na tieto otázky, a to pomôcť v tom, že vás niekoľko príkladov. Pokiaľ ide o PSU. 850W je masívny nastavenie, a to Coolermaster PSU (nie sú sami) tendenciu k spusteniu horúcej. Som povedal, že v nadväznosti na niekoľko posledných závitoch, ale že u PSU ste citovaný je štandardné veľkosti ATX prípad, ktorý musí potýkať s mnohými chladiča (čím viac príkon viac chladiča), čo znamená, že sú všetky stlačené v prípade, znížiť prúdenie vzduchu a zvyšuje okolité teplo. Doporučuji, ak chcete ísť high-príkonom, kompromis (v príkonom rovnako, nie v kvalite) v Enermax Infiniti 720w Jeden z najlepších PSU je na trhu dnes. S ohľadom na zvyšok svojho vybudovanie má zmysel sa o veľmi kvalitné PSU.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám Antec P150 a já to naozaj pekné veci. Jeho dobrej veľkosti stredne rozhľadňa, veľmi podhodnotené a dobrou voľbou ak hľadáte niečo klidné (napr. montáž, ktoré má krátenie disk hluku prakticky nulová, zvuk tlmiace panely, atď). My prišli s PSU, ale tam je verzia bez napájania nazýva Antec Solo. Bohužiaľ jeho prípade nie sú najlacnejšie na trhu, ale možno stojí za to pozrieť. Ak potrebujete niečo väčšieho, potom Antec p180 séria sú veľmi považujú, s montážnym PSU spodnej časti, ale opäť nie je lacná. Nesmie byť typ, čo ste hľadali, ale myslel som, že stojí za zmienku len v prípade.
| |||
| |||
| Citácia:
Chtěl bych prípadu pod sto dolárov (já jsem o rozpočte a tento počítač zatiaľ stojí mi cez 2.300 dolárov - sk). Povedal by som, že patrí do druhej z dvoch uvedených. . . Po tom všetkom si myslím mesiac pristátia bola falošná tak cudzincov nie sú moja vec hahahahahaha. Naozaj keď chcem niečo, čo vyzerá profesionálne, pretože to má byť použitý pre moje podnikanie. To bude spustený z podlahy. Pokiaľ ide o právomoc vydávať, já ti jednoducho nerozumie pojmu. Já prostě nechci byť ulovený v daždi bez dáždnika. Dáva to zmysel? Chcel som použiť roztomilou malú metaforu, ktorá by priniesla úsmev však nechcem byť osoba, ktorá má "Open mojich úst, a odstrániť všetky pochybnosti." haha |
|
| |||
| |||
| Válet sa, ![]() To bych se Antec 900 potom. Ale jo, v P150 je pokuta prípad, veľmi štýlové a len mierne drahšie ako 900 teraz. Buď bude dobrý doplnok k budovaniu. Sa pozrieť na vaše stránky a zistite, či môžete získať buď na (alebo pod) rozpočtu, keď nie je možné sa pozrieť na Jeantech Phongovo (vyslovuje 'Fong' pred nikomu nedáva fart vtipy) NIE Phongovo 2 ako jeho nie je tak dobrá hodnota za peniaze. V Phongovo je superb rozpočtu prípadu.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Awesome děkuji. Našiel som 900 za cca 100 dolárov a pozoroval recenzi na to a vyzerá to skvele. Teraz, ako sa o PSU prosím vysvetlite tento pojem so mnou. Dôvod som uvedomujúc si preto, že som jeden z tých on-line výpočty s príkonom potrebné, a to equaled takmer 850W Teraz, ak je to správna I just don't pochopiť, ako niečo, čo je menšie, než že sa chystá na spustenie počítača bez toho, aby dochádzalo k chybám. Myslím, že nie všetky použiteľné wattov bude vysušenej naraz, ale aj na to, že sa bude nie menej ako 700. Ako bolo uvedené skôr, než som sa nesmie mať dobrú znalosť tejto. Keby ste, prosím, vysvetlite mi, ako to funguje. Díky moc. |
|
| |||
| |||
| Antec 900 ftw aj jeden pracuje veľké kopy, ale ... i dont vedieť nič o PSU, ale povedal by som všetko preto, aby šiel s veľmi dobrou jednu nechcete to nepodarí a boom váš počítač je elitnej smažené. Musíte tiež kladený na to, že ste väčšinu náležite aktualizovať a budeme vás nebude chcieť, aby ku kúpe úplne nový PSU len spôsobí, že vaše nové komponenty nefungujú na tú najlepšiu ... Ach áno, a vy nebude potreba nový procesor Intel spôsobiť ventilátor ventilátor a ANTEC 900 udrží váš procesor na cca 20c / 40c pri plnom zaťažení, ak vaša overcloacking ... Mám ten istý cpu ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| 2 PSU v jednom prípade? | pete21 | Prípady & Napájacie zdroje | 11 | 4. augusta 2008 10:14 |
| Nové veci | Cew27 | Prípady & Napájacie zdroje | 5 | 27. apríla 2008 14:27 |
| Najlepšom prípade!?? | gaza14 | Prípady & Napájacie zdroje | 12 | 5. apríla 2008 09:24 |
| Najlepšia vec pre mňa | Homosexuál | Prípady & Napájacie zdroje | 5 | 6. December 2007 02:24 |
| Hľadáte pre prípad | Vlad | Prípady & Napájacie zdroje | 9 | 4. december 2007 08:22 |
| Thread Tools | |
| |