мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Цасес & Поуер Супплиес

Register

Најбољем случају?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. Сеп 2007, 11:42
Мембер Гроуп

Default Најбољем случају?

Ако је неко био би тако сљедеће врсте је систем који ће се приказивати на мој систем. Ја сам га себи зграду и она ће се користити за видео издање, а неке светло маркетинг производње. Углавном ми треба да знају шта је добар предмет за ову јединицу, плус је моје напајање довољно добар. Хвала.

ЦПУ фан:
Арктик потреба Замрзивач 7 ПРО (775)

Напајање:
Цоолер Мастер стварну власт РС850ЕМБА ПРО 850У

Видео цард:
НВИДИА КУАДРО ФКС 3400, ПЦИ-Експресс ФКС3400, 256МБ, Дуал ДВИ, ЦАД, ДЦЦ

Звучна картица
Соунд Бластер Кс-Фи Аудио Цард КстермеМусиц

Процесор.
Интел Цоре 2 Дуо Е6850 Цонрое 3.0ГХз дужине 4м дељене Л2 Цацхе ЛГА 775

Меморија
Гусар 4ГБ (2 кс 2ГБ) 240-Пин ДДР2 СДРАМ ДДР2 800 (ПЦ2 6400)
(кты 2)

- Матична плоча
Асус П5К БИЛА ЛГА 775 Интел П35 Интел АТКС
Old 7. Сеп 2007, 16:21
Донаторска Група

Нисам упознат са својим графичком картицом, али Им ли псу је до посла.
Избор случају је више о личним преференсе него било шта друго (мора бити АТКС и очито широк доста за прилагодити ЦПУ хладњак).
Које су вам спремни да потрошите, а што желиш да изгледају? Ан црвене главе са свемирцима трепери светлима лол или дискретно функцијска случају да и мјешавине са другим стварима (ТВ / ДВД и сл)?

Мы Сыстем: Крллл

Процесор (и):
Интел К9550@4.33Гхз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П
РАМ меморија:
4кс2ГБ ОЦЗ Платинум ПЦ8500
Графичка картица (е):
Гаинуард 4870Кс2 (840 Цоре Мем 940)
Соунд Цард:
Онбоард хда
Тврди диск (и):
Неколико лол 1650ГБ укупно
Оптички погон (е):
1ксДВД Пхилипс ДВД +-РУ
Цасе / псу:
Антец 1200/Енермакс Инфинити 720У
Хлађење:
Туник Тоуер 120
Нетуорк / Интернет:
Двоструки Гигабит Етхернет
Монитор (е):
Ацер 22 "уидесцреен
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате кс64
Old 7. Сеп 2007, 23:04
Донаторска Група

Добар пост крила .

Здраво опет Цлинтон, као крила наводи да је све о личним преференсе. Неки људи, попут 'блинг' фактор, неки, попут мене, попут ундерстатед и фин.

Шта је буџет за ваш случај?
Која од наведених логорима до ыоу упасти?
На вашем столу или на поду?

Нам дати одговоре на та питања, те ће помоћи у дајући вам неке примере.

Што се тиче псу. 850у је масиван нуклеарног уништења на много начина, и Цоолермастер псу-а (ако не направите сопствену) тенденцијелно покренути врућа. Иве 'је рекао следеће о неколико недавних тхреадс али том случају за псу сте котираним је стандардна величина АТКС случају, који тврде да је са пуно хеатсинкс (што више то је већа потрошња у ватима хеатсинкс) што значи да су они све згњечен у случају смањује проток ваздуха и повећање амбијент топлоте.

Ја чврсто препоручујем, ако желите ићи високом снагом, компромис (у Аныуаы снагом, а не у квалитету) у Енермакс Инфинити 720у. Један од најбољих псу-а на тржишту данас.

С обзиром на остатак вашег градити има смисла да би добили добру квалитету псу.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 8. Сеп 2007, 04:23
Донаторска Група

Имам Антец П150, а ја га пронаћи врло лепе случају. Његов добар сизе медиум тоуер, ундерстатед и врло добар избор да те бити хандсоме за нешто тихо (нпр. има монтажу које пресијеца хард диск буке до практично нула, пригушење звука трибине, итд). Мој је дошао са псу, али постоји и верзија без напајања зове Антец Соло. Нажалост, њен случај није најјефтинији на тржишту, али можда вреди погледати. Ако вам треба нешто веће онда Антец п180 серије високо гледа, са дна монтажу псу поглавље, али опет не јефтини. Мај неће бити тип што сте тражили, али мислио сам напоменути само у случају.

Мы Сыстем: Тхе слон

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад К6600
Матичне плоче:
Асус П5К-Е/Уи-фи
РАМ меморија:
2ГБ гусар КСМС
Графичка картица (е):
Асус ЕН8600ГТ Силент
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
Самсунг ХД501
Оптички погон (е):
Асус ДРУ-1814БЛТ
Цасе / псу:
Антец П180/Цорсаир ХКС620
Хлађење:
Тхермалригхт Ултра-120 крајњи
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Делл 2005ФПУ 20 инцх
Оперативни систем (е):
Уиндоус Виста Хоме Премиум
Old 8. Сеп 2007, 10:31
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы алекс View Post

Шта је буџет за ваш случај?
Која од наведених логорима до ыоу упасти?
На вашем столу или на поду?

Хтела бих случају испод сто долара (ја сам на овом рачунару буџета и до сада ми је коштања преко 2300 $ - ус).

Рекао бих да пада у последњем од две наведене. . . Уосталом мислим да је месец слетања била лажна па странци нису моја ствар хахахахахаха. Стварно ипак, ја желим нешто што изгледа јер је то професионална ће се користити за своје пословање.

Она ће се приказивати од пода.

Као што је на власт проблем, ЈА мислити ЈА праведан донт 'схватити концепт. Ја само не желим бити ухваћен на киши без кишобрана. Да ли то смисла? ЈА оскудица да бисте користили слатка мала метафора која би могла да донесе осмијех, ипак, не желим бити особа која "Отвори уста и уклонити све сумње." хаха
Old 8. Сеп 2007, 10:52
Донаторска Група

Лол,

То бих бити Антец 900 онда. Али, да, на П150 је фино случају, врло је елегантна, а тек незнатно скупљи од 900 сада.

Или ће бити добар додатак за изградњу.

Имају поглед на ваше уеб странице и видети ако се може добити било на (или испод) буџет, ако се не може имати формат за Јеантецх Пхонг (изговара 'Фонг "пре него што било ко чини било коју прднути вицева) а не као њен Пхонг 2 не као добру вредност за новац.

Тхе Пхонг је диван буџета случају.

-Каноакавирус
Old 8. Сеп 2007, 23:15
Мембер Гроуп

Ауесоме хвала. Нашао сам на 900 за око 100 $ и праћаних рецензију и то изгледа одлично.

Сада као и псу молимо објасните тај појам за мене. Разлог сам престрашен је јер сам један од оних онлине израчун на снагом потребна и то екуалед готово 850у. Па ако је ово тачно ЈА праведан донт 'схватити како нешто што је мање него што се иде за коришћење рачунара без проузрочење грешке. Претпостављам да нису сви вати корисна ће бити исушен одједном, али и на овом је идући да буде не мање од 700. Као што је наведено пре него што сам не мора да има добро разумевање за то. Кад би могла молим вас објасните ми како то ради. Тханк ыоу со муцх.
Old 16. сеп 2007, 06:31
Мембер Гроуп

Антец 900 фту имам један утврде велик Кицкс али ... ја донт кноткле велик део о псу-а, али рекао бих да иде својим најбољим уз врло добра, као да не желите да се ваш фаил и бум елита рачунар пржена. Такође морате ставити у обзир да се већина исправно гонна надоградити и ти не би желите купити цео нови псу само изазвати своје нове компоненте се не раде на најбољи тамо ... Ах да и ти не би Требам нови ЦПУ фан узрок Интел вентилатором и антец 900 ће се задржати на око 20ц ЦПУ / 40ц пуним оптерећењем ако ваш оверцлоацкинг ... имам то исто ЦПУ ...
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
2 псу у једном предмету? пете21 Цасес & Поуер Супплиес 11 4 аугуст 2008 10:14
Нови случај Цеу27 Цасес & Поуер Супплиес 5 27 април 2008 14:27
Најбољем случају!?!? газа14 Цасес & Поуер Супплиес 12 5 април 2008 09:24
Најбољем случају за мене Педер Цасес & Поуер Супплиес 5 6 децембар 2007 02:24
Трал̌ите случају Владе Цасес & Поуер Супплиес 9 4 децембар 2007 08:22
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц