![]() |
|
| |||
| |||
| Eğer birisi bu tür aşağıdaki sistem Benim sisteminde çalışan olacaktır olacaktır. Ben ve benim bina pm video baskı ve bazı ışık pazarlama üretim için kullanılacak. Temel olarak ne bu cihaz için iyi bir durumda olduğunu bilmek gerekir artı benim güç kaynağı iyi yeterli. Teşekkürler. CPU Fan: Arctic Cooling Freezer 7 Pro (775) Güç Kaynağı: COOLER MASTER Real Power Pro RS850EMBA 850W Ekran kartı: NVIDIA QUADRO FX 3400, FX3400 PCI-Express, 256MB, Dual DVI, CAD, DCC Ses Kartı Sound Blaster X-Fi XtermeMusic Ses Kartı İşlemci. Intel Core 2 Duo E6850 Conroe 3.0GHz 4M L2 Cache LGA 775 paylaşılan Bellek Korsan 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) (MİK 2) - Anakart ASUS P5K 775 Intel P35 ATX Intel LGA WAS |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben grafik kartı ama Im için PSU kadar iş için emin aşina değilim.
Davanın seçimi başka bir şey daha kişisel tercihi hakkında daha fazla olduğunu (bu ATX ve açıkça yeterli CPU Soğutucu accomodate genişliğinde) olmalıdır. Ne harcamayı ve hazırız ne benziyor istiyorsun? (TV / DVD vb) lol ya da başka şeyler ile sağduyulu işlevsel durumda bu karışımı iyi yanıp sönen ışıkları ile bir kırmızı yabancılar başkanı? Benim Sistemi: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mesaj Krill İyi . Merhaba tekrar Clinton olarak Krill tüm ilgili kişisel tercihi's devletler. Kendim gibi 'Bling' faktör, bazı gibi bazı insanlar gibi understated göze çarpmaz. Durumunuzla için Whats bütçe? Olmak Hangi yukarıdaki kampları ve sen? Masanı veya katta mı? Bize bu soruların cevaplarını ve bazı örnekler vererek yardımcı olacaktır verin. Bu PSU ile ilgili olarak. 850w bir büyük tarafından ve Coolermaster PSU's (kendi yapmazlar) sıcak çalıştırmak eğilimindedir. Birkaç son ipliği üzerine aktardığı olduğunuz PSU için bu durumda bir standart olan aşağıdaki ancak heatsinks bir çok ile birlikte anlamına gelir (daha vat miktarı daha heatsinks) savaşmak zorunda ATX durumda, boy söyledi ettik her durumda, hava akımı azaltmaya ezilmiş ve ortam ısı artmaktadır. Eğer yüksek gitmek-vat miktarı, bir uzlaşma vat miktarı (de zaten, değil kalite) ve Enermax Infiniti 720w istediğiniz şiddetle tavsiye ederiz. En iyi PSU piyasada bugün's. Sizin bir çok kaliteli PSU almak için mantıklı inşa geri kalanını dikkate.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben bu antec P150 ve bunu gerçekten güzel bir durumda bulunuyor. Eğer bir şey sessiz arıyorsanız Bunun iyi bir boyut orta kule, çok iyi bir seçim understated (örnek için gelmiş olan neredeyse sıfıra, ses ıslatma paneller vb sabit disk gürültü keser) montaj. Benim bir PSU ama geldi Bu güç kaynağı bir sürümü antec Solo denir. Bir göz değer piyasada Maalesef onun değil ucuz durumda, ama belki. Eğer, alt, ancak tekrar montaj PSU bölümüne bir şey daha sonra antec P180 serisi daha yüksek olduğunu kabul gerekir ucuz değil. May şey türünü Aradığınız ama söz değer düşünce olmaz just in case.
| |||
| |||
| Alıntı:
Bir yüz bize dolar altında (bir bütçe ve bu bilgisayar şu ana kadar 2300 $ üzerinden bana maliyeti ise - çıkıyorum bir durumda isterseniz bize). Bundan ikinci bir düşme söyleyebilirim iki listelenir. . . Bütün bu yabancılar benim şey hahahahahaha değildir aya iniş sahte olduğunu düşünüyorum sonra. Çünkü bu iş için kullanılan olacak Gerçekten de, bu profesyonel görünüyor şey istiyorum. Bu yere devre dışı çalışan olacak. Güç sorunu ile ilgili olarak, ben sadece kavram don't understand varsayalım. Ben sadece bir şemsiye ile yağmurdan yakalanmış olmak istemiyorum. Bu mantıklı mı? O, ancak bir gülümseme getirecek ve hoş bir metafor olarak kullanmak istiyoruz, benim ağzımdan açık ve şüpheye kaldırmak kişi olmak istemiyorum. " haha |
|
| |||
| |||
| Çok komik, ![]() Bu antec 900 sonra duyarım. Ama evet, P150 iyi bir durumda, çok az miktarda daha fazla olan 900 şimdi daha pahalı şık bir. Ya inşa etmek için iyi bir yanı olacaktır. Önce kimse herhangi bir osuruk şaka yapar Sitelerinizi adresine bir göz atın ve eğer Jeantech Phong için bir göz atın değil eğer ya (veya altında) bütçe, at alabilirsiniz ( 'Fong') NOT the Phong 2 olarak telaffuz ve para için değil iyi bir değer. Bu Phong bir süper bütçe durumda.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Harika teşekkür ederim. Ben yaklaşık 900 $ 100 için bulunan ve üzerinde bir inceleme izledim ve harika görünüyor. Artık bu PSU lütfen bana bu kavramı açıklayacağım. Çünkü bir vat miktarı gerekli olan çevrimiçi hesaplamaları yaptı ve yaklaşık 850w equaled ben endişeli am neden. Şimdi bu sadece daha hataları neden olmadan bilgisayarı çalıştırmak için gidiyor daha az nasıl bir şey don't understand doğrudur. Ben tüm kullanılabilir watt aynı anda, ancak bu en az 700 olacak dahi drene olacak sanırım. Ben bu konuda iyi bir anlayış olmamalıdır önce belirttiler. Eğer bana nasıl çalıştığını açıklayabilir misiniz. Çok teşekkür ederim. |
|
| |||
| |||
| ANTEC 900 ftw bir büyük başladı ama işler var ... I dont kadar hakkında bilmek PSU ama ben onu başarısız ve seçkin bilgisayar patlaması kızarmış olduğu istemiyorum olarak çok iyi bir ile gitmek için elinden geleni söyleyebilirim. Ayrıca hesabını en doğru şekilde yükseltme olacak ve sadece yeni parçaları orada en iyi iş değildir neden yepyeni bir PSU satın almak istiyorum wouldn't koymak gerekir ... Oh evet "ve ANTEC 900 intel hayranı nedeni hakkında 20c adresinden CPU tutmak yeni bir işlemci hayranıyım gerek kalmaz / 40C tam yük adresinden overcloacking sürece ... Ben o aynı işlemci var ... |
![]() |
|
| Bookmarks |