менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Справа & блоки живлення

Register

Best Case?

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 вересня 2007, 11:42
Член групи

Default Best Case?

Якщо хтось буде такий добрий наступне, що я система буде працювати на моїй системі. Я будую сама, і вона буде використана для відео-видання і певне світло маркетингу продукції. В основному я треба знати, що це гарна нагода для цього пристрою, а також моя харчування досить добре. Спасибо.

Процесорного вентилятора:
Arctic Cooling Freezer 7 Pro (775)

Харчування:
Cooler Master Real Power Pro RS850EMBA 850W

Відеокарта:
NVIDIA Quadro FX 3400, FX3400 PCI-Express, 256MB, Dual DVI, CAD, DCC

Звукові карти
Sound Blaster X-Fi Audio Card XtermeMusic

Процесор.
Intel Core 2 Duo E6850 Conroe 3.0GHz 4M загальний кеш L2 LGA 775

Пам'ять
CORSAIR 4GB (2 X 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400)
(2 шт)

- Материнська плата
ASUS P5K Стара LGA 775 Intel P35 ATX Intel
Old 7 вересня 2007, 16:21
Донор групи

Default Best Case?

Я не знайомий з вашої графічної карти, але Im що ваш блок живлення до роботи.
Вибір випадку більше про особисті переваги, ніж все інше (це має бути очевидно, ATX і достатньо широким для розміщення Кулер).
Що ви готові витратити і що ви хочете, щоб виглядати? Рудою головою іноземців з миготливими вогнями LOL або дискретних функціональних випадку, добре поєднується з іншими вашими речами (TV / DVD і т.д.)?

Моя система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
ОЗУ:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графічна карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Звукова карта:
Бортові HDA
Жорсткий диск (и):
Кілька LOL 1650GB Всього
Оптичний привід (и):
1xDVD Philips DVD +-RW
Діло / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720Вт
Охолодження:
Tuniq Tower 120
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монітор (и):
Acer 22 "широкоформатний
Операційна система (и):
Vista Ultimate X64
Old 7 вересня 2007, 23:04
Донор групи

Default Best Case?

Гарна посаду Кріль .

Привіт знову Клінтон, як Кріль держави це все по особистих переваг. Деяким людям подобається 'Bling "фактор, дехто, як і я, як занижені і тонкі.

Whats бюджет разі на вашем?
Яка ж з перерахованих вище таборах ви увійти?
На вашому столі або на підлозі?

Дайте нам відповіді на ці питання і це допоможе у наданні вам кілька прикладів.

Що стосується блоку живлення. 850W є масовим Overkill, і Coolermaster БП (вони не роблять свої власні), як правило, працювати гаряча. Я сказав наступне про останніх кількох тем, але в цьому випадку блок живлення ви цитований є стандартним розміром ATX справу, яку доводиться боротися з великою кількістю радіаторів (чим більша потужність більш радіатори), що означає " Всі розгромлений у випадку, зменшуючи потік повітря і збільшення температури навколишнього повітря.

Я настійно рекомендую, якщо ви хочете йти з високою номінальною потужністю, компроміс (у будь-якої потужності, а не за якістю) в Enermax Infiniti 720Вт. Один з кращих БП на ринку сьогодні.

З огляду на все подальше побудувати це має сенс, щоб отримати дуже гарна якість БП.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 8 вересня 2007, 04:23
Донор групи

Default Best Case?

Я маю Antec P150, і я вважаю, це дуже приємний випадок. Її добре вежі середнього розміру, дуже занижені і хорошим вибором, якщо ви шукаєте що-небудь тихе (наприклад, воно має монтаж яких скорочення шум жорсткого диска практично до нуля, загасання звуку панелей і т.д.). Моя прийшла з БП, але є версія без блоку харчування Antec називають Соло. До жаль, дешевшим його не самим випадок на ринку, але, можливо, варто подивитися. Якщо вам потрібно щось більше, то Antec P180 серія високо цінуються, з нижнім монтаж ПГУ розділ, але знову ж таки не з дешевих. Не допускається тип річ, яку ви шукаєте, але я думала, варто згадати про всяк випадок.

Моя система: Слон

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad Q6600
Материнська плата:
Asus P5K-E/Wi-fi
ОЗУ:
2GB Corsair XMS
Графічна карта (и):
ASUS EN8600GT Silent
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
Samsung HD501
Оптичний привід (и):
Asus DRW-1814BLT
Діло / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Охолодження:
Thermalright Ultra-120 Extreme
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
Dell 2005FPW 20 дюйми
Операційна система (и):
Windows Vista Home Premium
Old 8 вересня 2007, 10:31
Член групи

Default Best Case?

Цитата:
Спочатку Написав Alex View Post

Whats бюджет разі на вашем?
Яка ж з перерахованих вище таборах ви увійти?
На вашому столі або на підлозі?

Я хотів би робити під нами сто доларів (я на бюджет, і цей комп'ютер до цих пір обходиться мені понад $ 2300 - з нами).

Я б сказав, він потрапляє в останньому з двох перерахованих. . . Зрештою, я думаю, що висадка на Місяці була підробленої такі іноземці не моя справа Hahahahahaha. Дійсно, хоча, я хочу щось виглядає професійно, тому що це буде використано для мого бізнесу.

Вона збирається бути встановлена на підлозі.

Що стосується питання влади Думаю, я просто не розумію концепцію. Я просто не хочу, щоб потрапити під дощ, НЕ парасольку. Чи означає це сенс? Я хотів використати милий маленький метафора, що б викликати посмішку, проте, я не хочу бути людиною, щоб "відкрити рот і усунути всі сумніви". Haha
Old 8 вересня 2007, 10:52
Донор групи

Default Best Case?

Ха-ха-ха,

Це було б те Antec 900. Але так, P150 прекрасна нагода, дуже стильно і лише трохи дорожче, ніж зараз 900.

Або буде гарним доповненням до збірки.

Погляньте на ваш сайт і подивитися, якщо ви можете отримати або в (або під) про бюджет, якщо ви не можете подивитися на Jeantech Фонг (вимовляється "Fong ', перш ніж хто робить будь-який пердеть жартів) НЕ Фонг 2 в якості не так добре Співвідношення ціна / якість.

Є чудовим Фонг разі бюджету.

-Kanoakavirus
Old 8 вересня 2007, 23:15
Член групи

Default Best Case?

Awesome Дякую вам. Я знайшов 900 приблизно за $ 100 і дивився огляд на нього, і вона виглядає прекрасно.

Тепер, як БП Будь ласка, поясніть це поняття для мене. Тому я побоюватися, тому що я зробив один з тих онлайн розрахунки потужності потрібна і вона склала майже 850W. Тепер, якщо це правильно я просто не розумію, як щось, що менше, ніж збирається запустити комп'ютер, не викликаючи помилки. Я вважаю, що не все корисне Ватт буде осушених відразу, але навіть при цьому вона буде складати не менше 700. Як зазначалося вище я не повинен мати хороше розуміння цього. Якщо б ви могли Будь ласка, поясніть мені, як це працює. Велике вам спасибі.
Old 16 вересня 2007, 06:31
Член групи

Default Best Case?

Antec 900 FTW і один чудово працює ногами, але ... Я не знаю багато про БП, але я б сказав, все можливе, щоб йти з дуже хорошим, поки ви не хочете її на провал, і стріла ваша еліта комп'ютера Фрід. Ви також повинні покласти під увагу, що ви самий правильний Gonna оновлення і ви не хочете, щоб купити новий блок живлення тільки заподіяти нові компоненти не працюють там в кращому ... Ах, та й вам не будуть потрібні нові вентилятора процесора Intel причина вентилятора і Antec 900 буде тримати свій процесор Про 20c / -40 ° C при повному навантаженні, якщо ваші overcloacking ... Я той же самий процесор ...
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
2 блоку харчування в одному випадку? pete21 Справа & блоки живлення 11 4 серпня 2008 10:14
Нова справа Cew27 Справа & блоки живлення 5 27 квітня 2008 14:27
Кращому випадку!!?? gaza14 Справа & блоки живлення 12 5 квітня 2008 09:24
Кращі справа для мене Raver Справа & блоки живлення 5 6 грудня 2007 02:24
Потрібні справи Влад Справа & блоки живлення 9 4 грудня 2007 08:22
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.