![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Аз гледам да си купя един случай, но Не знам кой да отида и ако той ще се compatiblw с компютъра имам имам ( http://www1.euro.dell.com/content/pr...hs1&l=en&s=dhs ), Така някой може да ми кажеш къде да получи достойни случай и ако той ще работи с компютъра ми и аз съм на доста нисък бюджет от около £ 60-70. Благодаря. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хомосексуалист Здравейте, добре дошли на форума. Връзката, която сте предоставили шоу на 4 компютъра и не ви цитирам точната спецификационен. Докато Dells все още са построени в BTX оформление ние трябва да знаем малко повече информация, преди да можем да посъветва. Благодарности.
|
| |||
| |||
| О Даже съжалявам, че забравих за това. Той е един до най-ляво (най-евтиният един). Ами, в спецификациите там са онези, Im Getting. Така че може да ми покажете ли всички случаи, които са съвместими с този компютър. |
|
| |||
| |||
| Modding случай е много по-забавно, отколкото купуват един, но може също да отидат в приличен компютър магазин и иска от хората там, те ще ви чрез какви случаи са съвместими с спецификационен имате, и те ще ви помогнат да изберете . Ако отидете на частно Пусни магазин, те дори може да ви добра сделка, може би хвърля в PSU, или чук няколко лири на разстояние ... Опитвам се винаги си струва. Също така, връзката, която сте командировани не показва какъв вид на борда се използва др |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако това е ATX или mATX Имам ANTEC 900 случая, ако искате да се съгласи да го свали ръцете ми:)
|
| |||
| |||
| За свободни? Колко бихте такса да го прати UPS / DHL? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 2 PSU в един случай? | pete21 | Случаи & Power Доставки | 11 | 4 Август 2008 10:14 |
| Нов случай | Cew27 | Случаи & Power Доставки | 5 | 27 април 2008 14:27 |
| Най-добрия случай!?!? | gaza14 | Случаи & Power Доставки | 12 | 5-и парламентарен Апр 2008 09:24 |
| Търсите случай | Влад | Случаи & Power Доставки | 9 | 4 Декември 2007 08:22 |
| Най-добрия случай? | clintondavidn | Случаи & Power Доставки | 7 | 16-ти септември 2007 06:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |