![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Já se koukám na koupi věci, ale já dont vědět, který z nich získat, a pokud to bude compatiblw s počítačem jsem dostal ( http://www1.euro.dell.com/content/pr...hs1&l=en&s=dhs ), Takže by mohl některý mi říct, kam se dostanete slušné věci, a pokud to bude fungovat s mým počítačem také jsem na poměrně nízký rozpočet asi 60-70 liber. Děkuju. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj homosexuál, vítejte na fóru. Odkaz, který jste poskytli show na 4 PC a není citovat přesnou spec. Zatímco Dells stále postavena v BTX rozložení děláme potřebujete vědět o trochu víc informací, než jsme schopni poradit. Díky.
|
| |||
| |||
| Ach ano promiňte, zapomněl jsem na to. Jedná se o jeden zcela vlevo (nejlevnější jeden). Erm se specifikace jsou ty Im dostat. Takže mohl bys mi ukázat, žádné případy, které jsou kompatibilní s tímto počítačem. |
|
| |||
| |||
| Modding případ je mnohem zábavnější, než aby si kupovali, ale můžete také jít do slušné počítačové prodejně a zeptejte se lidí, které budete provozovat, co vás případy jsou slučitelné se spec máte, a oni vám pomůže vybrat . Pokud půjdete na soukromou spustit shop, mohou dokonce snížit vás dobrou nabídku, možná hodit v PSU, nebo srazit pár babek vypnout ... Vždy stojí za pokus. Také odkaz jste vysláni neukazuje, jaký typ desky se používá atd. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud je to ATX nebo mATX Mám Antec 900 případě, pokud byste byli ochotni vzít to z mé ruce:)
|
| |||
| |||
| Zdarma? Kolik byste poplatku se odešle UPS / DHL? |