![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Bok,
Ja sam obličje za kupnju slučaj ali ja dont znati što neki dobiti, a ako će biti compatiblw uz računalo sam dobio ( http://www1.euro.dell.com/content/pr...hs1&l=en&s=dhs ) Tako da bi bilo koji neki reći mene gdje svi da biste dobili pristojan slučaj i ako Internet htijenje funkcionirati sa mojim računalo isto tako sam na prilično niskim proračunom od oko £ 60-70. Hvala.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi peder, dobrodošli na forum.
Ovaj link koji ste unijeli show's 4 pc-a, a ne vaš točan citat spec.. Iako su još uvijek Dells izgrađena u BTX izgleda mi to treba da znam malo više informacija prije nego što možemo savjetovati. Hvala.
|
|
|
|||
|
|||
|
Oh ispričavam Da sam zaboravio o tome. To je jedan na krajnjem lijevom (najjeftiniji jedan). ERM, naočale su se one Im dolasku. Tako možeš pokaži mi bilo kakve predmete koji su kompatibilni s tom računalu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Modding slučaj je puno zabavnije nego što kupujete jedan, ali možete otići u pristojno računalo dućan i pitate ljude tamo, oni će vas provesti kroz ono što pokrenuti slučajevi su u skladu sa spec. imate, i oni će vam pomoći u odabiru . Ako idete na privatnu pokrenuti shop, oni svibanj čak izrezali ste dobar posao, možda baciti u PSU, ili kucam nekoliko funta off ... uvijek vrijedi težak.
Također, na poveznicu koju ste posted ne pokazuje koju vrstu odbor koristi itd. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ako je ATX i mATX imam Antec 900 slučaju, ako bi bili voljni uzeti ga isključiti moje ruke:)
|
|
|
|||
|
|||
|
Za besplatno? Koliko biste naplatiti da ga poslao UPS / DHL?
|