![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, I am looking to buy esetben, de ne tudja, melyik az egyik, hogy ha ez lesz compatiblw a számítógépen már van ( http://www1.euro.dell.com/content/pr...hs1&l=en&s=dhs ) Úgy, hogy valaki mondja meg, hogyan juthat a tisztességes, ha az ügyet, és együtt fog működni a számítógépet is, én nagyon alacsony költségvetés kb £ 60-70. Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia raver, üdvözlöm a fórum. A link, amit nyújtott műsor 4 db van, és nem idézem a pontos spec. Míg Dells is építették a BTX elrendezést el kell ismerni egy kicsit mielőtt tanácsot tud adni. Köszönöm.
|
| |||
| |||
| Ó, igen bocsi elfelejtettem róla. Ez az egyik, hogy a Távol-balra (a legolcsóbb egyik). Erm, a specs vannak, akik Im kapok. Így is tudná mutatni a esetekre, amelyek összeegyeztethetők a számítógépet. |
|
| |||
| |||
| Modding esetben sokkal szórakoztatóbb, mint a felvásárlás, de akkor is megy egy tisztességes számítógép bolt és kérik az emberek ott fognak futni akkor milyen esetben kompatibilisek a spec van, és ők majd segítenek választani . Ha elmész egy magán-run bolt, akkor is vágott egy jó üzlet, lehet, hogy dobja a tápegység, vagy Kopogásgátló néhány fontért le ... mindig érdemes kipróbálni. Továbbá, a link, amit a kiküldött nem mutatja, hogy milyen típusú hajón használt stb |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha ATX vagy mATX van egy Antec 900 esetben, ha hajlandó lenne, hogy vegye le a kezem:)
|
| |||
| |||
| Szabad? Mennyit akarsz díjat is küldött UPS / DHL? |