![]() |
|
|
|||
|
|||
|
הי,
אני מסתכל לקנות dont מקרה אבל אני יודע איזה מהם להגיע ואם יהיה compatiblw עם המחשב, אני חייב ( http://www1.euro.dell.com/content/pr...hs1&l=en&s=dhs ) כך כל אחד יכול להגיד לי איפה ניתן לקבל הגון מקרה, אם זה יעבוד עם המחשב שלי, גם אני די על תקציב נמוך של כ £ 60-70. תודה.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Raver שלום, ברוכים הבאים לפורום.
הקישור שסיפקת הצג של 4 PC's ואינו את הציטוט המדויק spec. תוך Dells עדיין בנוי על פריסת BTX שאנו עושים צריך לדעת קצת יותר פרטים לפני שנוכל לייעץ. תודה.
|
|
|
|||
|
|||
|
אה כן, שכחתי אני מצטער על זה. זהו אחד של השמאל הקיצוני (אחד את הזול ביותר). Erm, מפרט שם את אלה Im מקבל. אז אתה יכול בבקשה להראות לי כל המקרים בהם תואמים את המחשב.
|
|
|
|||
|
|||
|
Modding מקרה זה הרבה יותר כיף מאשר לקנות אחד, אבל אתה יכול גם לעבור לתוך המחשב הגון חנות ושאל את האנשים שם, הם נפעיל את דרך מה מקרים תואמים את spec יש לך, והם נעזור לכם לבחור . אם ללכת לחנות פרטית לפעול, הם עלולים גם לחתוך לך עסקה טובה, אולי במקום לזרוק PSU, או לדפוק כמה לירה ממני ... תמיד שווה לנסות.
כמו כן, הקישור שכבר פורסם אינו מציג איזה סוג של לוח הוא משתמש וכו ' |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אם הוא ATX או mATX יש לי ANTEC 900 מקרה, אם יהיה מוכן לקחת את זה ממני את הידיים:)
|
|
|
|||
|
|||
|
בחינם? כמה הייתם לחייב את זה נשלח UPS / DHL?
|