![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Aš ieškau pirkti atveju, bet i dont know, kurią iš jų gauti ir jei ji bus compatiblw su kompiuteriu Turiu ( http://www1.euro.dell.com/content/pr...hs1&l=en&s=dhs ), Kad galėtų kas nors pasakyti, kur rasti padorų atveju ir jei jis veiks su mano kompiuterio ir aš esu labai mažas biudžetas yra apie £ 60-70. Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi gėjus, sveiki atvykę į forumą. Nuoroda, kurią nurodėte parodyti's 4 PC ir ne citata tikslią jūsų spec. Nors Dells vis dar pastatyta BTX išdėstymas mes reikia žinoti šiek tiek daugiau informacijos, kol mes galime patarti. Ačiū.
|
| |||
| |||
| Oh yea sorry I forgot about that. Jis yra vienas, kad kiek į kairę (pigiausių). Erm, specifikacija yra tie Im getting. Tad gal galėtumėte man parodyti visus atvejus, kurie yra suderinami su šio kompiuterio. |
|
| |||
| |||
| Modding atveju yra daug daugiau malonumo, nei perkant vieną, bet jūs taip pat galėtų eiti į padorų kompiuterių parduotuvę ir paklausti žmonių, ten jie bus paleisti jus su kokiais atvejais, yra suderinama su spec turite, ir jie padės jums išsirinkti . Jeigu jūs einate į privataus paleisti parduotuvę, jie net gali sumažinti jums geras sandėris, gal įmesti PSU, trankyti arba kelios quid off ... visada verta pabandyti. Be to, nuorodą jums išsiųstas nerodo kokios rūšies laive ji naudoja ir tt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei tai ATX ir mATX turiu Antec 900, jei norite būti pasirengusi imtis ji ne mano rankose:)
|
| |||
| |||
| Nemokamai? Kiek norėtumėte už jį pasiuntė UPS / DHL? |