![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Čau,
Es meklēju nopirkt lietu, bet I dont zināt, ko viena nokļūt un, ja tas būs compatiblw ar datoru, es saņēmu ( http://www1.euro.dell.com/content/pr...hs1&l=en&s=dhs ), Lai varētu kāds man pateikt, kur var saņemt pienācīgu gadījumā un, ja tas strādā ar datoru arī es esmu diezgan mazu budžetu par apmēram £ 60-70. Thankyou.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi homoseksuālists, laipni lūdzam forumā.
Saite esat ja koncerta 4 datora un nav citējot precīzas spec. Kaut Dells joprojām ir uzcelta BTX izkārtojums mums ir jāzina mazliet vairāk informācijas, pirms mēs varam konsultēt. Pateicība.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ak jā piedodiet es aizmirsu par to. Tā ir viena līdz šim kreisi (lētākās vienu). Erm, specs ir tie, Im ēdam. Tātad vai jūs varētu man parādīt visus gadījumus, kas ir saderīgi ar šo datoru.
|
|
|
|||
|
|||
|
Modding lietas ir daudz vairāk jautrības nekā pirkt vienu, bet tu varētu arī iedziļināties pienācīgas datoru veikals un lūgt cilvēkus tur, viņi vada jūs cauri kādos gadījumos ir saderīgs ar spec esi, un viņi būs jums palīdzēt izvēlēties . Ja jums iet uz privāto vadīt veikalu, viņi pat var samazināt jūs diezgan daudz, varbūt iemest PSU, vai knock dažas mārciņa sterliņu off ... vienmēr ir vērts mēģināt.
Arī saite esat ievietojis neparāda, kāda veida kuģa, tā izmanto uc |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ja tas ir ATX vai mATX man Antec 900 gadījumā, ja jūs vēlaties būt gatavs ņemt to pie manas rokas:)
|
|
|
|||
|
|||
|
Bez maksas? Cik daudz jūs maksas ir tā nosūtīja UPS / DHL?
|