![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Am căutat să cumpăr un caz, dar eu ştiu dont care o să-şi în cazul în care acesta va fi compatiblw cu computerul am ( http://www1.euro.dell.com/content/pr...hs1&l=en&s=dhs ), Astfel încât orice ar putea sa-mi spui unde o pentru a obţine o decente caz şi în cazul în care acesta va lucra cu computerul meu de asemenea, sunt destul de mici la buget de aproximativ £ 60-70. Multumesc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max raver, Bine ati venit pe forum. Link-ul pe care l-aţi furnizat spectacol de 4 bucăţi şi nu vă citez exact spec.. Deşi sunt încă Dells construit în BTX aspect avem nevoie să ştie un pic mai multe informaţii înainte de a putea sfătui. Mulţumesc.
|
| |||
| |||
| Oh yea Îmi pare rău că am uitat despre asta. Este de departe una de stânga (cele mai ieftine una). Erm, specificaţiile sunt cele Im achiziţie. Deci, ar putea sa-mi arati orice caz, care sunt compatibile cu acest computer. |
|
| |||
| |||
| Modding un caz este mult mai distractiv decât să cumpere unul, dar ai putea de asemenea să mergem într-un magazin de calculator decent şi de a pune oamenii acolo, ei vor rula ai prin ce cazuri sunt compatibile cu spec. aveţi, şi ei vor ajuta să alegeţi . Dacă te duci la un magazin rula privat, acestea pot chiar tăiat o afacere bună, poate arunca într-o PSU, sau cioc câteva lire de pe ... întotdeauna merită încercat. De asemenea, pe link-ul pe care l-aţi postat nu arata ce tip de bord foloseste etc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Daca este sau ATX mATX Am o Antec 900 caz dacă aţi fi dispus să ia mâinile de pe el:)
|
| |||
| |||
| Gratis? Cât de mult te-ai taxa pentru a fi trimis UPS / DHL? |