mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Cazuri & Power Supplies

Register

Cel mai bun caz pentru mine

Reply

Thread Tools
Old 21 octombrie 2007, 10:23
Noile state Group

Salut,

Am căutat să cumpăr un caz, dar eu ştiu dont care o să-şi în cazul în care acesta va fi compatiblw cu computerul am ( http://www1.euro.dell.com/content/pr...hs1&l=en&s=dhs ), Astfel încât orice ar putea sa-mi spui unde o pentru a obţine o decente caz şi în cazul în care acesta va lucra cu computerul meu de asemenea, sunt destul de mici la buget de aproximativ £ 60-70.

Multumesc.
Old 21 octombrie 2007, 10:37
Grupul de donator

Max raver, Bine ati venit pe forum.

Link-ul pe care l-aţi furnizat spectacol de 4 bucăţi şi nu vă citez exact spec..

Deşi sunt încă Dells construit în BTX aspect avem nevoie să ştie un pic mai multe informaţii înainte de a putea sfătui.

Mulţumesc.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 21 octombrie 2007, 10:40
Noile state Group

Oh yea Îmi pare rău că am uitat despre asta. Este de departe una de stânga (cele mai ieftine una). Erm, specificaţiile sunt cele Im achiziţie. Deci, ar putea sa-mi arati orice caz, care sunt compatibile cu acest computer.
Old 5 decembrie 2007, 07:51
Grupul de stat

Modding un caz este mult mai distractiv decât să cumpere unul, dar ai putea de asemenea să mergem într-un magazin de calculator decent şi de a pune oamenii acolo, ei vor rula ai prin ce cazuri sunt compatibile cu spec. aveţi, şi ei vor ajuta să alegeţi . Dacă te duci la un magazin rula privat, acestea pot chiar tăiat o afacere bună, poate arunca într-o PSU, sau cioc câteva lire de pe ... întotdeauna merită încercat.

De asemenea, pe link-ul pe care l-aţi postat nu arata ce tip de bord foloseste etc
Old 5 decembrie 2007, 17:41
Grupul de donator

Daca este sau ATX mATX Am o Antec 900 caz dacă aţi fi dispus să ia mâinile de pe el:)

Sistemul meu: = /

Procesor (e):
AMD 64x2 6000 +
Plăci de bază:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Memorie RAM:
Pirat XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Placă grafică (e):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (e):
CDRW + DVD-RW [dublu strat]
Cauza / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Răcire:
Zalman CNPS9700NT
Network / Internet:
dual Gigabit / 20mb cablu
Monitor (e):
19 "HannsG
Sistem de operare (e):
XP Pro 32bit
Old 6 decembrie 2007, 02:24
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Gazmondo View Post
Daca este sau ATX mATX Am o Antec 900 caz dacă aţi fi dispus să ia mâinile de pe el:)
Gratis? Cât de mult te-ai taxa pentru a fi trimis UPS / DHL?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.