![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Ја сам хандсоме за куповину случај али ја донт кноткле шта појединац добити, а ако ће бити цомпатиблу уз рачунар сам добио ( хттп://ууу1.еуро.делл.цом/цонтент/пр...хс1&л=ен&с=дхс ), Па ко би могао мени рећи где се могу добити пристојан случају и ако то воља посао с мој рачунар такође сам на доста ниским буџетом од око £ 60-70. Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок педер, добродошли на форум. Овај линк који сте унели схоу'с 4 пц-а, а не ваш тачан цитат спец. Иако су још увек Деллс изграђена у БТКС изгледа ми то треба да знам мало више информација пре него што можемо саветовати. Хвала.
|
| |||
| |||
| Ох извињавамо Да сам заборавио о томе. То је један на крајњем левом (најјефтинији један). ЕРМ, наочаре су се оне Им доласку. Тако можеш прикажи ми било какве предмете који су компатибилни са том рачунару. |
|
| |||
| |||
| Моддинг случај је пуно забавније него што купујете један, али можете отићи у пристојно рачунар дућан и питате људе тамо, они ће вас провести кроз оно што покренути случајеви су у складу са спец имате, и они ће вам помоћи у одабиру . Ако идете на приватну покренути схоп, они мај чак исекли сте добар посао, можда роад у псу, или куцам неколико фунта офф ... увек важи тежак. Такође, на везу коју сте постед не показује коју врсту одбор користи итд |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је АТКС и мАТКС имам Антец 900 случају, ако би били вољни узети га искључити моје руке:)
|
| |||
| |||
| За бесплатно? Колико бисте наплатити да га послао УПС / ДХЛ? |
![]() |
|
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| 2 псу у једном предмету? | пете21 | Цасес & Поуер Супплиес | 11 | 4 аугуст 2008 10:14 |
| Нови случај | Цеу27 | Цасес & Поуер Супплиес | 5 | 27 април 2008 14:27 |
| Најбољем случају!?!? | газа14 | Цасес & Поуер Супплиес | 12 | 5 април 2008 09:24 |
| Трал̌ите случају | Владе | Цасес & Поуер Супплиес | 9 | 4 децембар 2007 08:22 |
| Најбољем случају? | цлинтондавидн | Цасес & Поуер Супплиес | 7 | 16. сеп 2007 06:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |