![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я куплю справа, але я не знаю, який з них отримати, і якщо воно буде compatiblw з комп'ютером у мене ( http://www1.euro.dell.com/content/pr...hs1&l=en&s=dhs ), Тому будь-хто може сказати мені, де можна здобути гідну справу, і якщо вона буде працювати на моєму комп'ютері і я на досить низький бюджет складає близько £ 60-70. Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Raver, ласкаво просимо на форум. Посилання ви вказали шоу 4 комп'ютера і не процитувати ваші точні специфікації. Хоча Dells побудований ще в макеті BTX нам потрібно знати трохи більше інформації, перш ніж ми можемо повідомити. Спасибо.
|
| |||
| |||
| Ах так шкода, що я забув про це. Це єдиний в крайнє ліве положення (найдешевший один). Ерм, характеристики є ті, Im отримувати. Таким могли б ви показати мені будь-які справи, які сумісні з цим комп'ютером. |
|
| |||
| |||
| Моддинг випадку набагато більше задоволення, ніж купувати, але ви також можете піти на нормальний комп'ютерний магазин і запитати людей, там, вони відвезу вас через яких випадках сумісні з Spec вас є, і вони допоможуть Вам вибрати . Якщо ви йдете в приватному магазині працювати, вони можуть навіть скоротити вам гарну угоду, може викинути в блоці харчування, або збити кілька фунтів Off ... Завжди варто спробувати. Крім того, у засланні, як Ви розмістили не показує який тип правління він використовує т.д. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо вона ATX або MATX я Antec 900 випадок, якщо ви хочете бути готові зняти його руки:)
|
| |||
| |||
| Безкоштовно? Скільки б ви заряд, щоб він послав UPS / DHL? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| 2 блоку харчування в одному випадку? | pete21 | Справа & блоки живлення | 11 | 4 серпня 2008 10:14 |
| Нова справа | Cew27 | Справа & блоки живлення | 5 | 27 квітня 2008 14:27 |
| Кращому випадку!!?? | gaza14 | Справа & блоки живлення | 12 | 5 квітня 2008 09:24 |
| Потрібні справи | Влад | Справа & блоки живлення | 9 | 4 грудня 2007 08:22 |
| Best Case? | clintondavidn | Справа & блоки живлення | 7 | 16 вересня 2007 06:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |